Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντυπωσιακές εικόνες από το βυθισμένο αεροπλάνο του Escobar που μετέφερε ναρκωτικά

Εντυπωσιακές εικόνες από το βυθισμένο αεροπλάνο του Escobar που μετέφερε ναρκωτικά
Το νησί, ιστορικά χρησιμοποιήθηκε από τους βαρόνους των ναρκωτικών ως ιδανική κρυψώνα και ενδιάμεσος σταθμός για τα φορτία κοκαΐνης προς τις ΗΠΑ

Δύτες κατέγραψαν εκπληκτικές εικόνες από το αεροπλάνο του Pablo Escobar στον βυθό της Καραϊβικής Θάλασσας. Το αεροσκάφος που διακινούσε ναρκωτικά, συνετρίβη στη θάλασσα, ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Norman's Cay, το νησί που αρχικά προοριζόταν για το αμφιλεγόμενο Φεστιβάλ Fyre, το 1980.
Το Curtiss C-46 Commando, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο δικινητήριο αεροσκάφος στον κόσμο εκείνη την εποχή και ικανό να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων, πέρασε τον διάδρομο προσγείωσης πριν τελικά βυθιστεί στον πυθμένα της θάλασσας.
Το νησί στις Μπαχάμες, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, είναι σήμερα ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών, αλλά ιστορικά χρησιμοποιήθηκε από τους βαρόνους των ναρκωτικών ως ιδανική κρυψώνα και ενδιάμεσος σταθμός για τα φορτία κοκαΐνης προς τις ΗΠΑ. Μεταξύ 1978 και 1982, μάλιστα, χρησίμευσε ως έδρα του Κάρλος Λέχτερ, ενός από τους κορυφαίους πράκτορες του καρτέλ του Escobar.

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης