Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 3 ουκρανικά επιθετικά αεροσκάφη Su-25 μέσα σε μια μέρα

Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 3 ουκρανικά επιθετικά αεροσκάφη Su-25 μέσα σε μια μέρα
Αναφέρεται επίσης ότι καταστράφηκαν 33 ουκρανικά drones
Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν τις επιθετικές επιχειρήσεις στο έδαφος της Ουκρανίας, διαπερνώντας την άμυνα των ουκρανικών στρατευμάτων στο μέτωπο.
Σημαντική αλλά και ιδιαίτερα επιχυχής είναι η δραστηριότητα που σημειώνεται στις περιοχές του Ντόνετσκ και του Αρτεμόφσκ.
Στην κατεύθυνση Kupyansk η κατάσταση είναι σταθερή, όπου τα ρωσικά στρατεύματα επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους για την κατάληψη της περιοχής Sinkovka.
Στην περιοχή της κατεύθυνσης Krasno-Limansky, ρωσικές μονάδες κινούνται προς την Terna, περικυκλώνοντας τα στρατεύματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στον ποταμό Zherebets. Τα ουκρανικά στρατεύματα προσπαθούν να πραγματοποιήσουν αντεπιθέσεις στις περιοχές Chervonaya Dibrova και Grigorovka.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι συνολικές απώλειες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανήλθαν σε περίπου 750 νεκρούς και τραυματίες, καθώς και 14 μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων 5 τανκς) και 22 μονάδες πυροβολικού πεδίου.
Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις κατέρριψαν ένα ουκρανικό επιθετικό αεροσκάφος Su-25 στην περιοχή Kramatorsk και τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δύο ακόμη επιθετικά αεροσκάφη Su-25 στις περιοχές Zaporozhye και Kherson.
Αναφέρεται επίσης ότι καταστράφηκαν 33 ουκρανικά drones.

www.bnakingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης