Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η διοργανώτρια του πάρτι, «Σχεδόν Γυμνοί», ζήτησε συγγνώμη για το σκάνδαλο - Το σχόλιο-καρφί της... Zakharova

Ρωσία: Η διοργανώτρια του πάρτι, «Σχεδόν Γυμνοί», ζήτησε συγγνώμη για το σκάνδαλο  - Το σχόλιο-καρφί της... Zakharova
Maria Zakharova: «Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν το βάθος του προβλήματος και να βελτιωθούν. Για το καλό τους», προειδοποίησε
Ένα πάρτι με τη συμμετοχή «σχεδόν γυμνών» Ρώσων καλλιτεχνών και σελέμπριτις σε κλαμπ της Μόσχας έχει προκαλέσει οργή στη Ρωσία, εν μέσω του πολέμου με την Ουκρανία και οδήγησε τη διοργανώτρια να ζητήσει, κλαίγοντας, συγγνώμη από τους συμπατριώτες της.
Το σκάνδαλο ξέσπασε αφού αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και πλάνα προσωπικοτήτων της βιομηχανίας του θεάματος που συμμετείχαν σε αυτό το πάρτι, το οποίο είχε ως θέμα «Σχεδόν γυμνοί». Σχεδόν όλοι φορούσαν μόνο εσώρουχα ή ρούχα με διαφάνεια και ένας ράπερ συνελήφθη αφού εξέλαβε στην κυριολεξία το «μήνυμα» και φόρεσε μόνο μία… κάλτσα.

Για την υπόθεση αυτή έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα ενώ ακούγονται και φωνές που ζητούν το «μποϊκοτάρισμα» των συγκεκριμένων καλλιτεχνών.

Η διοργανώτρια ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο ζητά κλαίγοντας συγγνώμη. «Θα ήθελα να σας ζητήσω, από όλους εσάς, μια δεύτερη ευκαιρία (…) Αν η απάντηση είναι όχι, είμαι έτοιμη να με εκτελέσουν δημόσια» είπε.
Περισσότερα από 20 άτομα έχουν καταθέσει ομαδική αγωγή σε βάρος της, απαιτώντας να καταβάλει 1 δισεκ. Ρούβλια (περίπου 10 εκατ. ευρώ) σε μια οργάνωση που στηρίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η συγγνώμη της Ιβλέγιεβα δεν μαλάκωσε τον παρουσιαστή της τηλεόρασης, γνωστό προπαγανδιστή του Κρεμλίνου, Soviov Vladimir. «Θέλετε μια δεύτερη ευκαιρία; Στείλτε στους άνδρες μας στο μέτωπο (στην Ουκρανία) σόμπες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη», της απάντησε μέσω του Telegram. Νωρίτερα, είχε αποκαλέσει «σκουπίδια» τους προσκεκλημένους στο πάρτι. 
«Δεν έχετε ιδέα πόσο μίσος τρέφει ο κόσμος για εσάς», τους είπε.
Ο ράπερ Βάσιο, που εμφανίστηκε στο πάρτι μόνο με μια κάλτσα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ημερών για «ομοφυλοφυλική προπαγάνδα» και «χουλιγκανισμό», σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.


Ο τραγουδιστής Ντίμα Μπίλαν δήλωσε ότι κατανοεί «τη δυσφορία του λαού μας, ιδίως των ανδρών που μας υπερασπίζονται στη γραμμή του μετώπου».

Το Κρεμλίνο απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Η ζωή μας δίνει οδυνηρά μαθήματα» είπε μόνο η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova. «Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν το βάθος του προβλήματος και να βελτιωθούν. Για το καλό τους», προειδοποίησε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης