Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gatilov (Ρωσία): Η Ευρώπη συνειδητοποιεί ότι δεν θα ηττηθούμε στον δίκαιο αγώνα μας

Gatilov (Ρωσία): Η Ευρώπη συνειδητοποιεί ότι δεν θα ηττηθούμε στον δίκαιο αγώνα μας
Βασιζόμαστε στην αυξανόμενη υποστήριξη ανθρώπων που κατανοούν και συμμερίζονται τις εκκλήσεις της Ρωσίας για τη δημιουργία ενός πολυπολικού κόσμου, τόνισε ο Ρώσος απεσταλμένος στον ΟΗΕ 
Σχετικά Άρθρα
Η Ευρώπη αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η Ρωσία δεν μπορεί να ηττηθεί στον αγώνα για έναν δίκαιο σκοπό, δήλωσε ο μόνιμος εκπρόσωπος της χώρας στην έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη Gennady Gatilov.
«Στην Ευρώπη και στη Γενεύη αισθανόμαστε όλο και πιο καθαρά ότι εδώ αρχίζουν να συνειδητοποιούν μια απλή αλήθεια - τον αγώνα για έναν δίκαιο σκοπό, η Ρωσία και το πνεύμα της δεν μπορούν να ηττηθούν.
Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με αυτό το γεγονός, και εμείς, με τη σειρά μας, θα τους το υπενθυμίζουμε από το βήμα των Ηνωμένων Εθνών», είπε ο Gatilov.
«Με τον τρόπο αυτό, βασιζόμαστε στην αυξανόμενη υποστήριξη ανθρώπων που κατανοούν και συμμερίζονται τις εκκλήσεις της Ρωσίας για τη δημιουργία ενός πολυπολικού κόσμου βασισμένου στην ισότητα και τη συνεκτίμηση των συμφερόντων όλων των κρατών: μεγάλων και μικρών», επεσήμανε ο Ρώσος διπλωμάτης.
Ο Ρώσος απεσταλμένος υπενθύμισε ότι «το 2023 ήταν πλούσιο σε γεγονότα» και «δυστυχώς, για τη Ρωσία και τον κόσμο συνολικά, δεν ήταν πάντα χαρούμενα».
«Ωστόσο, παρά την άνευ προηγουμένου κλίμακα προκλήσεων και απειλών, η χώρα μας και ο λαός της κατάφεραν όχι μόνο να αντέξουν, αλλά και να ενισχύσουν την ενότητα, υπερασπιζόμενοι με συνέπεια τα νόμιμα συμφέροντα και την κυριαρχία της πατρίδας», είπε ο Gatilov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης