Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Βαριά καμπάνα για τη διοργανώτρια του «Σχεδόν Γυμνού» πάρτι επωνύμων - Ποιό το κατηγορητήριο και η ποινή

Ρωσία: Βαριά καμπάνα για τη διοργανώτρια του «Σχεδόν Γυμνού» πάρτι επωνύμων - Ποιό το κατηγορητήριο και η ποινή
Η blogger Anastasia Ivleeva θα κληθεί να πληρώσει διοικητικό πρόστιμο 100 χιλ. ρουβλίων
Η καλλιτέχνης και blogger Anastasia Ivleeva αναγνωρίστηκε από το δικαστήριο ως συνδιοργανώτρια του «σχεδόν γυμνού πάρτι» επωνύμων στο «Mutabor» και της επιβλήθηκε πρόστιμο 100 χιλιάδων ρουβλίων.
Αυτό ανέφερε στο TASS η υπηρεσία Τύπου του Δικαστηρίου Λεφόρτοβο της Μόσχας, που έλαβε και στη σχετική δικαστική απόφαση.
«Στις 29 Δεκεμβρίου 2023, το Περιφερειακό Δικαστήριο Lefortovo της Μόσχας εξέδωσε απόφαση κατά της Anastasia Vyacheslavovna Ivleeva, που κατηγορείται για διάπραξη διοικητικού αδικήματος σύμφωνα με το Μέρος 1 του άρθρου 20.2.2 του Κώδικα Διοικητικών Αδικημάτων της Ρωσικής Ομοσπονδίας (οργάνωση μαζικής ταυτόχρονης παραμονής και (ή) μετακίνηση πολιτών σε δημόσιους χώρους, συνεπαγόταν παραβίαση της δημόσιας τάξης). Το δικαστήριο καταδίκασε την Ivleeva σε διοικητικό πρόστιμο ύψους 100 χιλιάδων ρουνλίων», ανέφερε σχετικά η υπηρεσία Τύπου.
Όπως διαπιστώθηκε από το δικαστήριο, η Ivleeva οργάνωσε ένα πολυπληθές  πάρτυ επωνύμων που χαρακτηρίστηκε ως «Σχεδόν γυμνό», στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 200 άτομα.
Κατά τη διάρκεια του πάρτι, διαπράχθηκαν παραβιάσεις της δημόσιας τάξης, όπως σημειώνει το Tass «με τη μορφή γυμνών πολιτών, με τρόπο που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων και άσεμνη γλώσσα σε δημόσιο χώρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης