Τελευταία Νέα
Διεθνή

Natural News: Στοιχεία - σοκ ανησυχούν τους επιστήμονες - Από την έναρξη των εμβολιασμών αυξήθηκαν κατά 73% οι καρκινοπαθείς

Natural News: Στοιχεία - σοκ ανησυχούν τους επιστήμονες - Από την έναρξη των εμβολιασμών αυξήθηκαν κατά 73% οι καρκινοπαθείς
Ο αριθμός των ασθενών με καρκίνο που έλαβαν θεραπεία ήταν εννέα% υψηλότερος από την τάση που διαπιστώθηκε
Παρενέργεια των εμβολίων;... αυτό το ερώτημα βασάνιζε τους Ελβετούς επιστήμονες όταν συνέταξαν την έκθεση με τα στοιχεία της ελβετικής ασφάλισης υγείας που δείχνουν αύξηση 73% στα άτομα που λαμβάνουν θεραπεία για τον καρκίνο από το 2020, όταν και ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19, όπως μεταφέρει το Natural News.
Στοιχεία από τη μεγάλη ελβετική εταιρεία ασφάλισης υγείας Helsana έδειξαν ότι το 2021, σημειώθηκε δραματική αύξηση 73% στον αριθμό των ασθενών που έλαβαν θεραπείες για τον καρκίνο Helsana έδειξαν ότι το 2021, σημειώθηκε δραματική αύξηση 73% στον αριθμό των ασθενών που έλαβαν θεραπείες για τον καρκίνο σε σύγκριση με το 2020.
Αυτή η τάση διατηρήθηκε το 2022.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συνέπεσε με την κυκλοφορία των εμβολίων για τον κορωνοϊό (COVID-19) στην Ελβετία, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020.
«Έχουμε διπλασιασμό των περιπτώσεων καρκίνου», κατέληξε ο οικονομολόγος υγείας του Πανεπιστημίου της Λουκέρνης, Konstantin Beck, μετά από ανάλυση δεδομένων από την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (BfS) και την έκθεση φαρμάκων Helsana για το 2022.

Πόσο υγιής ήταν η Ελβετία το 2020;


Ο Beck απάντησε στην ερώτηση «Πόσο υγιής ήταν η Ελβετία το 2020;» σε μια παρουσίαση βίντεο – με φόντο την ανάλυσή του που προέρχεται από την έκθεση Helsana του 2022 και τα στοιχεία από την «επίσημη» έρευνα για την υγεία του BfS που δημοσιεύτηκε στις 3 Νοεμβρίου.
Το βίντεο ξεκινάει επισημαίνοντας ότι το BfS διεξάγει την έρευνα υγείας του κάθε πέντε χρόνια.
Ο οικονομολόγος υγείας σχολίασε: «Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι η BfS δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία στη βάση δεδομένων της με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την έρευνα για την υγεία των Ελβετών πολιτών που διαγράφηκαν λίγες ημέρες μετά [την απελευθέρωσή τους]».
Πριν αδημοσίευτα τα δεδομένα, η BfS έδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την έρευνα για την υγεία του 2022: «Το 2022, το 85% του ελβετικού πληθυσμού ηλικίας 15 ετών και άνω ένιωθε υγιής και το 83% ένιωθε ευτυχισμένο.
Την ίδια στιγμή, πάνω από το ένα τρίτο ζει με μόνιμο πρόβλημα υγείας.
Το ψυχολογικό άγχος έχει αυξηθεί σε σχέση με το 2017.

Η ηλικιακή ομάδα 15 έως 24 ετών επηρεάζεται ιδιαίτερα, ιδιαίτερα οι νεαρές γυναίκες».


Ωστόσο, αυτή η αξιολόγηση από το BfS δεν ταίριαζε με τα στοιχεία που δημοσίευσε, πέφτοντας σε αντιφάσεις.
Τα διαγραμμένα αποτελέσματα της έρευνας για την υγεία ήταν απαντήσεις στην ερώτηση "Είχατε ποτέ μία από τις ακόλουθες ασθένειες ή προβλήματα υγείας στη ζωή σας;" με έμφραγμα, εγκεφαλικό και καρκίνο να περιλαμβάνονται στην αναφερόμενη ασθένεια.
Μια καταμέτρηση των απαντήσεων έδειξε ότι: 170.000 άνθρωποι δήλωσαν ότι έπαθαν έμφραγμα – από 33.339 το 2017 (αύξηση άνω του 19%) 124.515 άτομα είπαν ότι έπαθαν εγκεφαλικό – από 27.584 το 2017 (αύξηση άνω του 22%) 344.166 άτομα είπαν ότι είχαν καρκίνο – από 116.603 το 2017 (αύξηση σχεδόν 34%)

Ο Beck υπολόγισε ότι με βάση τα διαγραμμένα στατιστικά στοιχεία του BfS, τα κρούσματα το 2022 θα είχαν «αυξηθεί κατά τέσσερα έως πέντε» ακόμη και αν λαμβανόταν υπόψη η γήρανση και η μετανάστευση και αφαιρούνταν από τα δεδομένα.
Το BfS έκανε επίσης μια αξιοσημείωτη αλλαγή στην ερώτηση σχετικά με την έρευνα για την υγεία του, η οποία εγείρει ακόμη περισσότερες υποψίες.
Το 2017, οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν αν είχαν υποστεί καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό ή καρκίνο το προηγούμενο έτος, αλλά η έρευνα του 2022 ρώτησε τους συμμετέχοντες εάν είχαν κάποια από τις ασθένειες στη ζωή τους. Δεδομένης της ερώτησης, ο Beck σημείωσε ότι τα νούμερα από το 2022 θα ήταν κατανοητά υψηλότερα.
Αλλά αμφισβήτησε γιατί το BfS θεώρησε σκόπιμο να συγκρίνει αρχικά τα πρόσφατα δεδομένα με δεδομένα από πέντε χρόνια νωρίτερα, μόνο για να διαγράψει τη λανθασμένη σύγκριση αφού δημοσίευσε μια αντιφατική δήλωση. Για να φτάσει στην ουσία των πραγμάτων, ο Beck χρησιμοποίησε την Helsana Drug Report για να κάνει μια σωστή σύγκριση.
Η έκθεση Helsana Drug Report, η οποία δημοσιεύεται κάθε χρόνο στην Ελβετία, «αναλύει την ελβετική φαρμακευτική αγορά και παρέχει πληροφορίες για το κόστος και την κατανάλωση των φαρμάκων».
Τα στοιχεία του για το έτος 2022 δημοσιεύθηκαν στις 30 Νοεμβρίου 2023.

Ο αριθμός των ασθενών με καρκίνο που έλαβαν θεραπεία ήταν 9% υψηλότερος από την τάση που διαπιστώθηκε

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα της Helsana, ο Beck κατέληξε σε έναν πίνακα που δείχνει ότι το 2020, ο αριθμός των ασθενών με καρκίνο που έλαβαν θεραπεία ήταν εννέα% υψηλότερος από την τάση που διαπιστώθηκε χρησιμοποιώντας δεδομένα από το 2013 έως το 2019.
Αλλά αυτή η διαφορά εκτοξεύτηκε στο 95% το 2021 και σε 106% το 2022, ωθώντας τον Beck να αναρωτηθεί εάν οι εμβολιασμοί κατά του COVID είχαν κάποια σχέση με αυτό.
Δεδομένου ότι η αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου το 2020 ήταν πολύ μικρή, ο Beck σκέφτηκε ότι η πανδημία δεν θα μπορούσε να προκαλέσει το τεράστιο άλμα στον αριθμό τα επόμενα χρόνια.
Μόνο η εκστρατεία εμβολιασμού της Ελβετίας κατά του COVID συνέπεσε με την ξαφνική αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου στον ελβετικό πληθυσμό.

Προσπαθούσε το BfS να καλύψει τραυματισμούς από εμβόλια COVID-19;
Μετά την κατάργηση της δημοσίευσης των στατιστικών του για την υγεία του 2022, το BfS δικαιολόγησε τη δράση του δηλώνοντας απλώς ότι «οι έρευνες του 2017 και του 2022 δεν είναι συγκρίσιμες».
Σύμφωνα με τον Beck, αυτή η απλή παραδοχή χωρίς περαιτέρω εξήγηση «δεν βοηθά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης στο BfS» επειδή οι αριθμοί «θα μπορούσαν να αντικατοπτρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.
Και δεν κάνει καλή εντύπωση εάν το γραφείο πρώτα δημοσιεύει τέτοια δεδομένα και μετά τα διαγράφει».
«Αν συνέβη ένα τόσο σοβαρό λάθος, τότε θα ήταν επιθυμητό το λάθος να κοινοποιηθεί καλύτερα», είπε ο Beck .
Capture_84.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης