Τελευταία Νέα
Διεθνή

Foreign Policy: Οι Ουκρανοί αμφιβάλλουν ότι θα κρατήσουν τα εδάφη τους – Θα επιβεβαιωθεί το εφιαλτικό σενάριο

Foreign Policy: Οι Ουκρανοί αμφιβάλλουν ότι θα κρατήσουν τα εδάφη τους – Θα επιβεβαιωθεί το εφιαλτικό σενάριο
Μετά από επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους, οι Ουκρανοί αξιωματούχοι αναρωτιούνται για πόσο καιρό θα μπορούν να κρατήσουν τα εδάφη
Οι Ουκρανοί πολιτικοί αμφιβάλλουν ότι η Ουκρανία θα μπορέσει να διατηρήσει εδάφη μετά τα ρωσικά χτυπήματα, γράφει το Foreign Policy.
«Αυτό ήταν ένα εφιαλτικό σενάριο που ουκρανοί και δυτικοί αξιωματούχοι φοβόντουσαν εδώ και μήνες», υποστηρίζει το Foreign Policy.
Μετά από επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους, οι Ουκρανοί αξιωματούχοι αναρωτιούνται για πόσο καιρό θα μπορούν να κρατήσουν τα εδάφη.
Οι παρατηρητές τόνισαν ότι οι ρωσικοί στρατιωτικοί ελιγμοί στην ανατολική Ουκρανία και η έλλειψη δυτικής υποστήριξης θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες απώλειες εδαφών για την Ουκρανία .
«Αυτό είναι πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί πληρώνουμε με χιλιάδες ζωές για κάθε χιλιόμετρο.
Καταλαμβάνουν ήδη νέα εδάφη.
Κοιτάξτε τον χάρτη» τονίζει η Alexandra Ustinova από την Λαϊκή Βουλή της Ουκρανίας.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν 50 ομαδικά πλήγματα και ένα μαζικό πλήγμα στο έδαφος της Ουκρανίας με όπλα ακριβείας και drones.
Οι στόχοι ήταν εγκαταστάσεις στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, στρατιωτικά αεροδρόμια, οπλοστάσια και στρατιωτικές τοποθεσίες.
Όλα τα καθορισμένα αντικείμενα χτυπήθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης