Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov: Η πρότασή μου για ανταλλαγή ομήρων με την Ουκρανία ήταν ένα μαζικό τρολάρισμα, μόνο ο Ritter το κατάλαβε

Kadyrov: Η πρότασή μου για ανταλλαγή ομήρων με την Ουκρανία ήταν ένα μαζικό τρολάρισμα, μόνο ο Ritter το κατάλαβε
«Ο Scott Ritter, σε αντίθεση με κάποιους, αντιλήφθηκε σωστά αυτό το χοντρό τρολάρισμα» τονίζει με νόημα ο Kadyrov
Ο αρχηγός της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, χαρακτήρισε την πρότασή του για παράδοση αιχμαλώτων στρατιωτών στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων κατά των μελών της οικογένειάς του, ένα ... «μαζικό τρολάρισμα».
«Έκανα μια δήλωση για να δείξω το αληθινό πρόσωπο των Αμερικανών πολιτικών. Δηλαδή: είμαι έτοιμος να ανταλλάξει αυτούς τους 20 Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου για την άρση των κυρώσεων. <...> Προφανώς, τα κράτη δεν θα το κάνουν αυτό. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε τις δικαιολογίες τους, αν υπάρχουν. Ο Scott Ritter, σε αντίθεση με κάποιους, αντιλήφθηκε σωστά αυτό το χοντρό τρολάρισμα», εξήγησε για τη διαστρέβλωση που υπέστη η χιουμοριστική του πρόταση, στο κανάλι του στο Telegram.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, σε συγκέντρωση αξιωματικών επιβολής του νόμου της Τσετσενικής Δημοκρατίας στο Γκρόζνι, ο Kadyrov δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ήταν έτοιμος να ανταλλάξει 20 κρατούμενους με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων σε βάρος της μητέρας, της συζύγου, των κορών και των ανήλικων παιδιών του.
Παρέδωσε τη λίστα των κρατουμένων στον Scott Ritter, ο οποίος βρίσκεται στην Τσετσενία με την αντιπροσωπεία.
Πάνω από 25 χιλιάδες στρατιώτες με πλήρη εξοπλισμό ήταν παρόντες στον σχηματισμό, ενώ υπήρχαν επίσης εκατοντάδες οχήματα μάχης και δυτικά όπλα που έχουν αποσπάσει οι τσετσένικες δυνάμεις.
«Φωνάξαμε έναν καλεσμένο σε αυτή την εκδήλωση για να μεταφέρουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη τη Δύση τις σοβαρές προθέσεις και τα σχέδιά μας, να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν θα υποχωρήσουμε και δεν θα τους επιτρέψουμε να παραβιάσουν τα συμφέροντα της Ρωσίας και των πολιτών της. . <...> Όσο για τις κυρώσεις, έτσι δεν παρεμβαίνουν στη ζωή μας με κανέναν τρόπο», πρόσθεσε ο Kadyrov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης