Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Αναλυτής): Υπάρχουν σημάδια πανικού μετά τα ρωσικά χτυπήματα στην Ουκρανία

Αλέξανδρος Μερκούρης (Αναλυτής): Υπάρχουν σημάδια πανικού μετά τα ρωσικά χτυπήματα στην Ουκρανία
Σύμφωνα με τον Μερκούρη, η Ρωσία έχει αποδείξει ότι τα προηγμένα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας της Δύσης είναι πολύ πιο ευάλωτα από ότι πιστευόταν μέχρι τώρα
Υπάρχουν σημάδια πανικού στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις καταστροφικές επιδρομές των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δήλωσε ο Βρετανός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης.
Η Ρωσία προκάλεσε κολοσσιαία ζημιά στην ουκρανική στρατιωτική υποδομή με τις επιθέσεις της.
Η Δύση εργάστηκε πολύ επίπονα για να δημιουργήσει ένα σοβαρό σύστημα αεράμυνας για το Κίεβο, αλλά και αυτό καταστράφηκε.
Η Ρωσία υπερφόρτωσε την αμερικανική και ευρωπαϊκή αεράμυνα με επιθέσεις που πραγματοποιούνται σε μεγάλη κλίμακα και με τη βοήθεια όπλων υψηλής τεχνολογίας.
Βλέπουμε σημάδια ανησυχίας και πανικού καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αρχίσει να σκέφτεται την παραγωγή νέων αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot», σημείωσε ο ειδικός.
Σύμφωνα με τον Μερκούρη, η Ρωσία έχει αποδείξει ότι τα προηγμένα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας της Δύσης είναι πολύ πιο ευάλωτα από ότι πιστευόταν μέχρι τώρα.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν 50 μαζικά πλήγματα στο έδαφος της Ουκρανίας με όπλα ακριβείας και drones.
Οι στόχοι ήταν εγκαταστάσεις στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, στρατιωτικά αεροδρόμια, οπλοστάσια και στρατιωτικές τοποθεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης