Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αίτημα Putin προς τους εισαγγελείς: Διασφαλίστε αδιάβλητες προεδρικές εκλογές - Να τηρηθεί ο νόμος κατά γράμμα

Αίτημα Putin προς τους εισαγγελείς: Διασφαλίστε αδιάβλητες προεδρικές εκλογές - Να τηρηθεί ο νόμος κατά γράμμα
Ο Ρώσος πρόεδρος επέστησε την προσοχή στους αρμόδιους εισαγγελείς
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin ζήτησε από τους αρμόδιους εισαγγελείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας να δώσουν ιδιάιτερη προσοχή στο έργο τους για τη διασφάλιση του κράτους δικαίου στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Αφορμή για αυτή του τη δήλωση στάθηκε η Ημέρα του Εισαγγελέα γιορτάζεται στη Ρωσία στις 12 Ιανουαρίου.
Την Παρασκευή (12/1), ο Πρόεδρος τους συνεχάρη κατά τη σχετική επέτειο, ευχαρίστησε τους βετεράνους για τη συμβολή τους στην ενίσχυση του νόμου και της τάξης και του κράτους δικαίου και ευχήθηκε επαγγελματική επιτυχία στους σημερινούς υπαλλήλους του γραφείου της εισαγγελίας.
«Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε τομείς της δουλειάς σας όπως η εποπτική υποστήριξη για την υλοποίηση εθνικών έργων, κοινωνικών προγραμμάτων, καθώς και το κράτος δικαίου κατά τις προσεχείς ρωσικές προεδρικές εκλογές φέτος», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης, απευθυνόμενος στους υπαλλήλους του εισαγγελία.
Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, η κοινωνία και το ίδιο το κράτος «εκτιμούν ιδιαίτερα το έργο των εισαγγελέων και αναμένουν ότι θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν τα επίσημα καθήκοντά τους με αξιοπρέπεια και αρχές, καθώς και να υπηρετούν τον λαό καθαρά και ευσυνείδητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης