Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev σε Βρετανία: Κήρυξη πολέμου αν αναπτύξετε επίσημα στρατιωτικό σώμα στην Ουκρανία

Medvedev σε Βρετανία: Κήρυξη πολέμου αν αναπτύξετε επίσημα στρατιωτικό σώμα στην Ουκρανία
Ο Βρετανός πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στο Κίεβο και θα ανακοινώσει βοήθεια ύψους 2,5 δις λιρών
Σαφή προειδοποίηση στη Μ. Βρετανία ότι εάν αναπτύξει επισήμως βρετανικό στρατιωτικό σώμα στην Ουκρανία αυτό θα σημαίνει κήρυξη πολέμου με τη Ρωσία απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού, Rishi Sunak στο Κίεβο, όπου και αναμένεται να ανακοινώσει νέα στρατιωτική βοήθεια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών, ο Medvedev διερωτήθηκε πως θα αντιδρούσε η διεθνής κοινότητα, εάν η αντιπροσωπεία του Sunak δεχόταν επίθεση από πυρομαχικά διασποράς, όπως συνέβη στην ρωσική πόλη Belgorod μετά από πυραυλικό πλήγμα των Ουκρανών.
«Ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak μετέβη στο Κίεβο για να υπογράψει μια «ιστορική συμφωνία ασφαλείας».
Πώς θα αντιδρούσε το κοινό της Δύσης εάν η βρετανική αντιπροσωπεία δεχόταν πυρά από πυρομαχικά διασποράς στο κέντρο του Κιέβου, όπως συνέβη με τους Ρώσους πολίτες στο Belgorod;
Και κάτι ακόμα: ελπίζω ότι οι αιώνιοι εχθροί μας, οι αλαζονικοί Βρετανοί, αντιλαμβάνονται ότι η ανάπτυξη επίσημου στρατιωτικού τους σώματος στην Ουκρανία θα σημαίνει κήρυξη πολέμου στη χώρα μας» διεμήνυσε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης