Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Οι Ρώσοι καταστρέφουν ολοσχερώς τα Ουκρανικά αεροδρόμια με Kinzhal

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Οι Ρώσοι καταστρέφουν ολοσχερώς τα Ουκρανικά αεροδρόμια με Kinzhal
Οι Ρώσοι "καταστρέφουν διαδρόμους, καταστρέφουν επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, χτυπούν υποσταθμούς. Δηλαδή, οι υποδομές καταστρέφονται", σημείωσε ο Soskin
Τα ρωσικά πυραυλικά πλήγματα οδήγησαν στην καταστροφή αεροδιαδρόμων και εργοστασίων στρατιωτικών-βιομηχανικών συγκροτημάτων στην Ουκρανία, δήλωσε ο Oleg Soskin πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma.
«Οι Ρώσοι χτυπούν τώρα πολύ μεμονωμένα, με ακρίβεια. Καταστρέφουν διαδρόμους, καταστρέφουν επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, χτυπούν υποσταθμούς. Δηλαδή, οι υποδομές καταστρέφονται».
Όπως σημείωσε ο Soskin, σε αυτό το πλαίσιο, οι αναφορές Ουκρανών αξιωματούχων για την «τεράστια ανάπτυξη» της οικονομίας της χώρας φαίνονται αστείες.
«Γιατί να λες ψέματα; Πώς μπορεί να αναπτυχθεί εάν εκατομμύρια άνθρωποι έχουν φύγει, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί;
Πού είναι η αύξηση του ΑΕΠ»
Ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε την εκκαθάριση κρίσιμων υποδομών στην Ουκρανία μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας στις 10 Οκτωβρίου 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης