Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Deripaska (Ρώσος δισεκατομμυριούχος): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει τον Μάιο 2025

Oleg Deripaska (Ρώσος δισεκατομμυριούχος): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει τον Μάιο 2025
Τι υποστήριξε ο Oleg Deripaska
Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει όχι νωρίτερα από τον Μάιο του 2025, δήλωσε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και επιχειρηματίας Oleg Deripaska σχολιάζοντας την έναρξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Davos.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εκπροσωπηθούν στο φόρουμ σε υψηλό επίπεδο - ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken και ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan θα βρίσκονται στο Davos.
Είναι κρίμα που δεν θα υπάρξει μια εποικοδομητική συζήτηση για την κατάσταση στην Ουκρανία - η ρωσική αντιπροσωπεία δεν θα είναι εκεί.
Αν και θα χρειαστεί να περιμένουμε την ειρήνη έως τον Μαΐο 2025», έγραψε.
Παράλληλα, ο Oleg Deripaska σημείωσε, αναφερόμενος στους διοργανωτές, ότι το κύριο θέμα του φόρουμ θα είναι οι διαπραγματεύσεις για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία.
«Επίσης στην ατζέντα είναι η σύγκρουση στη Λωρίδα της Γάζας: η επίλυσή της θα συζητηθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και το Ισραήλ.
Το δεύτερο σημαντικό θέμα θα είναι η συζήτηση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης εν μέσω των αυξανόμενων επιτοκίων και της αύξησης των χρεών».
Ο επιχειρηματίας σημείωσε ότι θα πραγματοποιηθεί κλειστή συνάντηση των επικεφαλής των Κεντρικών Τραπεζών στο φόρουμ στο Davos.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης