Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άπιαστο: Το ρωσικό Kornet σημείωσε απίστευτο ρεκόρ, καταστρέφοντας ένα ουκρανικό όχημα πεζικού από απόσταση 8 χλμ (βίντεο)

Άπιαστο: Το ρωσικό Kornet σημείωσε απίστευτο ρεκόρ, καταστρέφοντας ένα ουκρανικό όχημα πεζικού από απόσταση 8 χλμ (βίντεο)
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας παρουσίασε πλάνα αυτoύ του επιτεύγματος

Εντυπωσιακή είναι η επιτυχία που κατέγραψαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καταστρέφοντας ένα όχημα μάχης πεζικού (IFV) του ουκρανικού στρατού σε απόσταση ρεκόρ. 
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας παρουσίασε πλάνα αυτoύ του επιτεύγματος, στην οποία Ρώσοι αλεξιπτωτιστές χτύπησαν ένα μαχητικό όχημα πεζικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε απόσταση 7.800 μέτρων.
Σύμφωνα με το στρατιωτικό τμήμα της χώρας, μια ρωσική μονάδα εντόπισε δύο οχήματα μάχης πεζικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που κινούνταν βορειοδυτικά του Artyomovsk.
Τα οχήματα στάλθηκαν σε θέσεις που κατείχε ο ρωσικός στρατός, με σκοπό την εναλλαγή του προσωπικού των ουκρανικών στρατευμάτων.


Οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές χρησιμοποίησαν το αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα Kornet για να επιτεθούν στα εχθρικά οχήματα μάχης πεζικού.
Ως αποτέλεσμα του χτυπήματος ακριβείας, ένα από τα οχήματα μάχης πεζικού καταστράφηκε και το πλήρωμά του σκοτώθηκε.
Η νέα εξέλιξη που σημειώθηκε στο μέτωπο, αναδεικνύει τις σημαντικές δυνατότητες των πιο πρόσφατων τεχνολογιών που χρησιμοποιεί ο ρωσικός στρατός. Ο υποδιοικητής της διμοιρίας αντιαρματικών Δίας τόνισε ότι χάρη στη χρήση σύγχρονων θερμοαπεικόνισης αυξάνεται σημαντικά το βεληνεκές ανίχνευσης στόχου και η αποτελεσματικότητα βολής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης