Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέρριψαν δύο ουκρανικούς Storm Shadow στην Kherson

Οι Ρώσοι κατέρριψαν δύο ουκρανικούς Storm Shadow στην Kherson
Στόχευαν σχολείο και μια ιατρική εγκατάσταση λέει ο Ρώσος κυβερνήτης Vladimir Saldo
Στην κατάρριψη δύο πυραύλων Storm Shadow πάνω από την περιοχή της Kherson προχώρησε νωρίτερα σήμερα η ρωσική αεράμυνα.
Σύμφωνα με τον Vladimir Saldo, κυβερνήτη της Kherson, στο τμήμα που ελέγχουν οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, οι Ουκρανοί στόχευσαν με τους δύο αυτούς πυραύλους ένα σχολείο και μια ιατρική εγκατάσταση.
Όπως ανέφερε, δεν υπήρξαν τραυματίες.
«Η αεράμυνα απώθησε μια προσπάθεια των ένοπλων δυνάμεων του καθεστώτος του Κιέβου να βομβαρδίσουν τη δημοτική περιφέρεια Genichesk.
Δύο αμερικανικής κατασκευής πύραυλοι Storm Shadow, που στόχευαν σε ένα σχολείο και σε μια ιατρική εγκατάσταση, καταρρίφθηκαν κοντά στο χωριό Popovka» υποστήριξε ο Saldo.

Καταρρίφθηκαν 21 ουκρανικά drones και 11 πύραυλοι Olkha και Vampire

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε πως μέσα σε 24 ώρες η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 21 drones και 11 πυραύλους Olkha και Vampire MLRS.
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 11 ρουκέτες από το σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Olkha, καθώς και ένα τσεχικής κατασκευής Vampire.
Επιπλέον, 21 ουκρανικά drones καταστράφηκαν στις περιοχές των οικισμών Zolotarevka, στην Belogorivka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk, στη Novonikolayevka, στη Gorlovka και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Peski Donetsk» αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης