Τελευταία Νέα
Διεθνή

Asia Times: Τα ρωσικά χτυπήματα δεν επιτρέπουν στην Ουκρανία να δημιουργήσει ένα στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και να συσσωρεύσει όπλα

Asia Times: Τα ρωσικά χτυπήματα δεν επιτρέπουν στην Ουκρανία να δημιουργήσει ένα στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και να συσσωρεύσει όπλα
"Τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και οι πύραυλοι είναι ικανά να χτυπήσουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις παραγωγής οπουδήποτε στην Ουκρανία", αναφέρουν οι Asia Times
Οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις, καθώς και η έλλειψη στρατηγικού βάθους και αεράμυνας, εμποδίζουν την Ουκρανία να εγκαταστήσει παραγωγή όπλων στο έδαφός της, γράφουν οι Asia Times.
Όπως σημειώνουν οι Asia Times, η δεινή κατάσταση του Κιέβου επιδεινώνεται από το γεγονός ότι ο δικός του αμυντικός τομέας δεν έχει ακόμη μετατραπεί πλήρως σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, και γι' αυτό εν μέρει δυσκολεύεται να παράγει αρκετά πυρομαχικά για τα στρατεύματά του στο πεδίο της μάχης.
«Ακόμη και αν αλλάξει η κατάσταση, μεταξύ άλλων με τη βοήθεια δυτικών επενδύσεων, η έλλειψη στρατηγικού βάθους της Ουκρανίας θα παραμείνει μεγάλο εμπόδιο.
Τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και οι πύραυλοι είναι ικανά να χτυπήσουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις παραγωγής οπουδήποτε στην Ουκρανία», αναφέρουν οι Asia Times.
Επιπλέον, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν οξύτατη έλλειψη συστημάτων αεράμυνας για την αντιμετώπιση τέτοιων επιθέσεων.
Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποίησαν 17 ομαδικά πλήγματα με όπλα υψηλής ακρίβειας σε στόχους των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων μόνο την περασμένη εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης