Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αφγανιστάν: Συντριβή αεροσκάφους σε ορεινή περιοχή - Άγνωστα τα αίτια και οι επιβαίνοντες

Αφγανιστάν: Συντριβή αεροσκάφους σε ορεινή περιοχή - Άγνωστα τα αίτια και οι επιβαίνοντες
Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε σε μια ορεινή περιοχή, με δύσκολη πρόσβαση, αυτής της επαρχίας την οποία διασχίζει ο ορεινός όγκος Hindu Kush, με κορυφές που ξεπερνούν τα 7.000 μέτρα
Πληροφορίες για συντριβή αεροσκάφους στην επαρχία Badakhshan, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή, έλαβε η αστυνομία στο βόρειο Αφγανιστάν, όπως ακόμη δεν υπάρχουν καμία λεπτομέρεια, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε πως το αεροσκάφος κατέπεσε στη διάρκεια της νύχτας σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή του Badakhshan στο βορειότερο άκρο του Αφγανιστάν, ενώ δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες για το είδος του αεροσκάφους, την αιτία της συντριβής του ή για απώλειες.
"Ένα αεροσκάφος συνετρίβη, όμως η τοποθεσία δεν έχει διευκρινισθεί", δήλωσε από την πλευρά του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ο Zabihullah Amiri, αξιωματούχος της επαρχίας.
"Ενημερωθήκαμε από τους χωρικούς", πρόσθεσε ο αξιωματούχος της επαρχίας που βρίσκεται στα σύνορα με το Τατζικιστάν, την Κίνα και το Πακιστάν.
Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε σε μια ορεινή περιοχή, με δύσκολη πρόσβαση, αυτής της επαρχίας την οποία διασχίζει ο ορεινός όγκος Hindu Kush, με κορυφές που ξεπερνούν τα 7.000 μέτρα.
Η περιοχή του δυστυχήματος "είναι περίπου 8 ώρες δρόμο" από την επαρχιακή πρωτεύουσα Φαϊζαμπάντ, διευκρίνισε ο Zabihullah Amiri, προσθέτοντας πως "στείλαμε επί τόπου μια ομάδα, όμως δεν έχει φθάσει" και "δεν έχουμε καμία λεπτομέρεια". Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα έχει πληροφορίες από την ομάδα αυτήν "σε 2-3 ώρες".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης