Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Τσέχος πρώην διπλωμάτης Petr Drulak παραδέχεται ότι θα υπάρξει διαίρεση της Ουκρανίας - Ψευδαίσθηση της Δύσης το αντίθετο

Ο Τσέχος πρώην διπλωμάτης Petr Drulak παραδέχεται ότι θα υπάρξει διαίρεση της Ουκρανίας - Ψευδαίσθηση της Δύσης το αντίθετο
«Η Ουκρανία δεν θα επιβιώσει», πιστεύει ο Petr Drulak
Κοινή παραδοχή είναι πλέον από τους περισσότερους δυτικούς η πλήρης αποτυχία της Ουκρανίας, η οποία θα αναγκαστεί άμεσα ή αργότερα να εκχωρήσει εδάφη της αν επιδιώκει να φτάσει ποτέ σε συνθήκη ειρήνης.

Ο Τσέχος πρώην διπλωμάτης Petr Drulak από την μεριά του, προβλέπει ότι η Δύση θα πρέπει να αποδεχθεί το ενδεχόμενο διαίρεσης της Ουκρανίας, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό portal parlamentnilisty.cz .
"Το βασικό σενάριο, που βασίζεται στην πραγματικότητα, προβλέπει ότι το Κίεβο δεν θα ελέγχει όλα τα εδάφη του εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων της Ουκρανίας.
Όσοι επιμένουν σε αυτό και θεωρούν ότι είναι η κύρια προϋπόθεση για την επίτευξη της ειρήνης έχουν ψευδαισθήσεις.
Όσοι καταλαβαίνουν, θα παραδεχθούν ότι η Ουκρανία θα διαιρεθεί και θα μειώσει τα εδάφη της. Δείτε την κατάσταση με νηφαλιότητα», προέτρεψε ο Τσέχος.
 
Εάν οι σύμμαχοι του Κιέβου δεν αναγκάσουν να συμφωνήσει σε παραχωρήσεις, τότε, όπως προβλέπει ο πρώην διπλωμάτης, η Ουκρανία θα συνεχίσει να χάνει εδάφη.
"Δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό. Η στιγμή της αλήθειας μπορεί να έρθει σε μερικούς μήνες φέτος ή σε ένα χρόνο. Είναι σαφές, ωστόσο, ότι αυτό θα συμβεί. Η Ουκρανία δεν θα επιβιώσει", πιστεύει ο Petr DrulakΣύμφωνα με τον ίδιο, η Δύση θα εγκαταλείψει την Ουκρανία, όπως είχε εγκαταλείψει προηγουμένως το Αφγανιστάν και το Ιράκ. 

www.bankingnew.sgr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης