Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε 4 drones πάνω από την περιοχή Oryol

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε 4 drones πάνω από την περιοχή Oryol
Ο κυβερνήτης της περιοχής Oryol Andrei Klychkov επιβεβαίωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την επιχειρούμενη επίθεση
Τα συστήματα αεράμυνας αναχαίτησαν τέσσερα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιοχή Oryol, όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) εναντίον στόχων σε ρωσικό έδαφος.
Ο κυβερνήτης της περιοχής Oryol Andrei Klychkov επιβεβαίωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την επιχειρούμενη επίθεση. Ειδικές υπηρεσίες στάλθηκαν στους τόπους του συμβάντος στις περιοχές Zheleznodorozhny και Βόρεια του Orel για να διασφαλίσουν την ασφάλεια του πληθυσμού.
Ο δήμαρχος του Orel Yuri Parakhin είπε ότι μετά την πτώση των drones, έσπασαν τα παράθυρα σε πολλά πολυώροφα κτίρια. Η δημοτική αρχή έχει δημιουργήσει μια έκτακτη επιτροπή, η οποία σε συνεργασία με εταιρείες διαχείρισης θα αποκαταστήσει τη ζημιά.
Οι κάτοικοι των σπιτιών που επλήγησαν κλήθηκαν να παραμείνουν σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας.
Σύμφωνα με πηγές, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) προσπαθούν τακτικά να επιτεθούν στις κεντρικές και παραμεθόριες περιοχές της Ρωσίας. Η τελευταία επίθεση από ουκρανικό UAV στην περιοχή Oryol αποκρούστηκε στις 20 Ιανουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης