Τελευταία Νέα
Διεθνή

Blame game Hamas-Ισραήλ για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων - «Καμία κατάπαυση του πυρός, παραβιάστηκαν τα συμφωνηθέντα»

Blame game Hamas-Ισραήλ για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων - «Καμία κατάπαυση του πυρός, παραβιάστηκαν τα συμφωνηθέντα»
«Αυτή η συμφωνία παραβιάστηκε από τη Hamas» τονίζει η εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης
Ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης φαίνεται να αντέκρουσε τα ρεπορτάζ των διεθνών μέσων ενημέρωσης για μια πιθανή νέα συμφωνία με τη Hamas, βάσει της οποίας οι μάχες θα σταματήσουν, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση των αιχμαλώτων που κρατούνται στη Γάζα.
«Σχολιάζοντας τις αναφερόμενες συμφωνίες κατάπαυσης του πυρός, το Ισραήλ δεν θα εγκαταλείψει την καταστροφή της Hamas, την επιστροφή όλων των ομήρων και δεν θα υπάρξει καμία απειλή για την ασφάλεια από τη Γάζα προς το Ισραήλ», δήλωσε η εκπρόσωπος, Ilana Stein σε μια ενημέρωση.
«Δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός. Στο παρελθόν, υπήρχαν παύσεις για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Αυτή η συμφωνία παραβιάστηκε από τη Hamas» ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης.
Την τελευταία εβδομάδα οι δύο πλευρές επιδίδονται σε ένα ατελείωτο blame game για τη μη ανανέωση της επταήμερης εκεχειρίας τον Νοέμβριο, στην οποία η Hamas είχε απελευθερώσει γυναίκες, παιδιά και ξένους αιχμαλώτους με αντάλλαγμα τις καθημερινές απελευθερώσεις Παλαιστινίων από τις ισραηλινές φυλακές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης