Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠA: Τo State Department αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην κατάρριψη του μεταγωγικού Il-76

ΗΠA: Τo State Department αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην κατάρριψη του μεταγωγικού Il-76
«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν εμπλέκονται σε αυτό με κανέναν τρόπο» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του State Department
Το State Department ισχυρίζεται ότι η Ουάσιγκτον δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους Il-76 του ρωσικού υπουργείου Άμυνας που μετέφερε Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου και το οποίο καταρρίφθηκε από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή του Belgorod.
«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν εμπλέκονται σε αυτό με κανέναν τρόπο», διαβεβαίωσε ο Vedant Patel, αναπληρωτής επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του State Department, σε καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών.
Υπενθυμίζεται ότι η Μόσχα, μέσω του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Dmitry Peskov είχε νωρίτερα ζητήσει τη διενέργεια μιας διεθνούς έρευνας σχετικά με το περιστατικό.
«Τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου πρέπει οπωσδήποτε να εξεταστούν με τη διενέργεια μιας διεθνούς έρευνας», τόνισε σχετικά ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, απαντώντας στις αιτιάσεις του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης