Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Το State Department αναγνωρίζει την «ταλαντούχα» οικονομική ηγεσία της Ρωσίας

ΗΠΑ: Το State Department αναγνωρίζει την «ταλαντούχα» οικονομική ηγεσία της Ρωσίας
Ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αναγνώρισε ότι η ρωσική οικονομία αντιμετωπίζει με επιτυχία την πίεση των κυρώσεων της συλλογικής Δύσης
Ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις James O'Brien δήλωσε ότι η ρωσική οικονομική ηγεσία είναι «πολύ ταλαντούχα» και βοηθά τη χώρα να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δυτικές κυρώσεις.
«Η ρωσική οικονομική ηγεσία είναι πολύ ταλαντούχα», τόνισε σχετικά ο O'Brien, μιλώντας στο think tank German Marshall Fund των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον.
Στην ομιλία του, ο O'Brien αναγνώρισε επίσης ότι η ρωσική οικονομία αντιμετωπίζει με επιτυχία την πίεση των κυρώσεων της συλλογικής Δύσης.
Επισημάινεται πως το German Marshall Fund των Ηνωμένων Πολιτειών ιδρύθηκε το 1972 και οι δραστηριότητές του στοχεύουν στη συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.
Νωρίτερα την Πέμπτη, ο O'Brien είχε δηλώσει ότι η Ουκρανία πρέπει να αρχίσει να πληρώνει για τον εαυτό της, καθώς η Αμερική δεν μπορεί να πληρώνει συνεχώς για τα έξοδα του Κιέβου.
Υπενθυμίζεται, ότι η αυστηροποίηση των αντιρωσικών κυρώσεων από την Ουάσιγκτον έχει σχεδιαστεί για να στερήσει τη Μόσχα από την πρόσβαση σε βασικά στοιχεία για την παραγωγή όπλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης