Τελευταία Νέα
Διεθνή

Maloof (Πεντάγωνο): Το φάντασμα του εμφυλίου στοιχειώνει τις ΗΠΑ με ευθύνη Biden

Maloof (Πεντάγωνο): Το φάντασμα του εμφυλίου στοιχειώνει τις ΗΠΑ με ευθύνη Biden
Η μεταναστευτική κρίση στοιχειώνει ολοένα και περισσότερο τις ΗΠΑ από τότε που ο Biden ανέλαβε τα καθήκοντά του δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου 
Σχετικά Άρθρα
Η διαμάχη της πρώην κυβέρνησης Trump με τη διοίκηση Biden σχετικά με τις συνοριακές πολιτικές του Τέξας έχει φέρει πάνω από τη χώρα ένα φάντασμα εμφυλίου πολέμου, είπε στο Sputnik ο Michael Maloof, πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου των ΗΠΑ.
Η μεταναστευτική κρίση στοιχειώνει ολοένα και περισσότερο τις ΗΠΑ από τότε που ο Biden ανέλαβε τα καθήκοντά του και ακύρωσε τους συνοριακούς περιορισμούς που εφάρμοσε ο προκάτοχός του, Donald Trump, σημείωσε.
Ωστόσο, ορισμένες ρεπουμπλικανικές πολιτείες αντέδρασαν ενάντια στην ατζέντα των ανοιχτών συνόρων του Biden με το Τέξας να ξεκινά την επιχείρηση Lone Star τον Μάρτιο του 2021, συγκεντρώνοντας το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας και την Εθνική Φρουρά.
«Όλο αυτό το ζήτημα της μετανάστευσης είναι απόλυτο χάος», είπε o Maloof.
«Θα δούμε πού θα πάει. Αλλά φαίνεται ότι ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott και οι ομόλογοί του από άλλες 25 πολιτείες αντιδρούν σθεναρά στον Biden.
Αν κοιτάξετε τις πολιτείες που εμπλέκονται, είναι ως επί το πλείστον ακριβώς στη μέση και πλησιάζουν προς τα ανατολικά.
Και είναι πραγματικά ένας σαφής διαχωρισμός δημοκρατικών πολιτειών έναντι ρεπουμπλικανικών σε αυτήν τη χώρα σήμερα, όπου η πόλωση φτάνει στα άκρα.
Και όλα αυτά συμβαίνουν πριν από τις εκλογές του 2024.
Και φοβάμαι ότι εάν ο Biden κερδίσει τις εκλογές, μπορεί να υπάρξει μία τεράστια έκρηξη στη χώρα» είπε ο Maloof.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης