Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μυστήριο με την υγεία της Kate Middleton - Κινδύνευσε μετά την εγχείρηση - Αναρρώνει στο Windsor

Μυστήριο με την υγεία της Kate Middleton - Κινδύνευσε μετά την εγχείρηση - Αναρρώνει στο Windsor
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Παλάτι, η Kate επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωση της από την επέμβαση
Σχετικά Άρθρα
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Kate Midleton, η οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο για μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Kate παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ η ανάρρωση της θα συνεχιστεί στην οικία της και θα διαρκέσει μήνες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Παλάτι, η Kate επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor, όπου θα συνεχίσει την ανάρρωση της από την επέμβαση. Επί του παρόντος, η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν έχει δώσει καμία περαιτέρω διευκρίνιση σχετικά με το πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, παρά την έκδηλη ανησυχία του βρετανικού λαού.
palali.JPG
Ωστόσο, η εκπομπή Fiesta της ισπανικής τηλεόρασης αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. «Την αλήθεια, δεν θα τη μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει, γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή», σχολίασε ένας από το πάνελ. Προχωρώντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν: «Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή εξαιτίας αυτών των επιπλοκών που προέκυψαν. Η απόφαση ήταν να την ρίξουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να την κρατήσουν διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη».

«Αυτές οι επιπλοκές προκάλεσαν στιγμές έντασης μεταξύ της ιατρικής ομάδας για να αποφασίσουν αυτό που τελικά αποφασίστηκε: να προκαλέσουν τεχνητό κώμα. Αυτό που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω είναι αν αυτό ισχύει ακόμη, αν περίμεναν ένα δεκαπενθήμερο», προσθέτει η δημοσιογράφος.
«Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», ειπώθηκε ακόμα στο πάνελ.
Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα στο πρόσωπο του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», είπαν στην εκπομπή.
Βρετανία: Προβληματισμένος έφυγε από το νοσοκομείο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ |  ΣΚΑΪ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης