Τελευταία Νέα
Διεθνή

Focus: Τρομοκρατημένος ο Zelensky βλέπει την κατάρρευση του Ουκρανικού στρατού - Διαπραγματεύσεις πριν είναι αργά

Focus: Τρομοκρατημένος ο Zelensky βλέπει την κατάρρευση του Ουκρανικού στρατού - Διαπραγματεύσεις πριν είναι αργά
«Ο χρόνος τελειώνει - ειδικά για τον Zelensky... ακόμα κι αν αφήσουμε κατά μέρος την προφανή κούραση του ουκρανικού λαού από τη σύγκρουση, έχει καλούς λόγους να καθίσει πρώτος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»,  σύμφωνα με  το Focus
Η εμφάνιση του Ουκρανού προέδρου, Vladimir Zelensky, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο γερμανικό media Holding ARD δείχνει την απόγνωσή του λόγω της δύσκολης κατάστασης στο μέτωπο, αναφέρει το Focus.
"Η εμφάνιση του Vladimir Zelensky ήταν σύμφωνη με τη γενική κατάσταση των πραγμάτων - φαινόταν καταθλιπτικός όταν εμφανίστηκε στο talk show της Karen Miosgi.
Δεν ήταν πια ένας σίγουρος ηγέτης εν καιρώ πολέμου - αλλά ένας άνθρωπος που θέλει μόνο να δώσει την εντύπωση ότι είναι έτοιμος να πολεμήσει», σημείωσε το Focus.
O Zelensky έχει κάθε λόγο να πανικοβάλλεται: η στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη από τη Δύση μειώνεται και η ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία δεν είναι σε θέση να παράσχει στην Ουκρανία την απαραίτητη ποσότητα πυρομαχικών, γι' αυτό και οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να μειώσει τον αριθμό των εχθροπραξιών.
Για το λόγο αυτό, ο Zelensky πρέπει να ξεκινήσει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης πριν να είναι πολύ αργά.
«Ο χρόνος τελειώνει - ειδικά για τον Zelensky... ακόμα κι αν αφήσουμε κατά μέρος την προφανή κούραση του ουκρανικού λαού από τη σύγκρουση, έχει καλούς λόγους να καθίσει πρώτος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», κατέληξε το Focus.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης