Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πώς εξήγησε ο Trump τα μυστηριώδη κόκκινα σημάδια στο χέρι του

Πώς εξήγησε ο Trump τα μυστηριώδη κόκκινα σημάδια στο χέρι του
Οι φωτογραφίες πυροδότησαν εικασίες σχετικά με την αιτία της φαινομενικής πάθησης, από κάποια πτώση μέχρι κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (σύφιλη), αίμα ή σημάδι από μαρκαδόρο
Ανοικτό άφησε ο Donald Trump το ενδεχόμενο τα μυστηριώδη κόκκινα σημάδια στα χέρια του που πυροδότησαν φήμες στο Διαδίκτυο τον περασμένο μήνα να δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης.
Ερωτηθείς στο αγαπημένο δίκτυο, το Fox News, για τα σημάδια, ο Trump απάντησε ότι δεν τα είχε δει. Κι όταν ο δημοσιογράφος Μαρκ Μέρεντιθ επέμεινε τι είχε συμβεί στα χέρια του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε: «Τίποτε. Ίσως να ήταν Τεχνητή Νοημοσύνη».
Ο Trump φωτογραφήθηκε στις 17 Ιανουαρίου την ώρα που αποχωρούσε από το διαμέρισμά του στο Μανχάταν για να παραστεί στη δεύτερη δίκη του για τον βιασμό της συγγραφέως Τζιν Κάρολ με κόκκινα σημάδια που έμοιαζαν με φουσκάλες στον δεξιό δείκτη, τον αντίχειρα και στην παλάμη του.

Τι ήταν τελικά τα κόκκινα σημάδια στο χέρι του Trump;

Οι φωτογραφίες πυροδότησαν εικασίες σχετικά με την αιτία της φαινομενικής πάθησης, από κάποια πτώση μέχρι κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (σύφιλη), αίμα ή σημάδι από μαρκαδόρο, αλλά ώρες αργότερα είχαν εξαφανιστεί από τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τις χειρονομίες του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Νιου Χαμσάιρ.
Αμερικανικά ΜΜΕ επιστράτευσαν μέχρι και δερματολόγους που αποφάνθηκαν ότι τα σημάδια πιθανώς ήταν εξανθήματα, που μπορεί να είχαν διάφορες αιτίες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης