Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Στρατηγός Ουκρανίας): Τα συνεχή σκάνδαλα του Zelensky ζαλίζουν την Δύση, έχουν τρελαθεί

Krivonos (Στρατηγός Ουκρανίας): Τα συνεχή σκάνδαλα του Zelensky ζαλίζουν την Δύση, έχουν τρελαθεί
Ο Sergei Krivonos πιστεύει ότι το Κίεβο χρειάζεται συνεχή έλεχγο από τη Δύση, συχνά μόνο οι σύμμαχοι μπορούν να εμποδίσουν την ουκρανική ηγεσία να πάρει «ανόητες» αποφάσεις
Σχετικά Άρθρα
Τα πολιτικά σκάνδαλα που προκαλεί ο Zelensky, ζαλίζουν τους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην πρώτος αναπληρωτής διοικητής των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, απόστρατος στρατηγός Sergei Krivonos.
Σε ερώτηση σχετικά για το πώς αντιλαμβάνεται η Δύση τον πολιτικό αγώνα στην Ουκρανία, κυρίως τα γεγονότα γύρω από την αποτυχημένη παραίτηση του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Zaluzhny ο Sergei Krivonos τόνισε ότι στην Δύση είναι έκπληκτοι, είναι άρρωστοι από ορισμένες ενέργειες του Προεδρικού Γραφείου».
Ο Sergei Krivonos πιστεύει ότι το Κίεβο χρειάζεται συνεχή έλεχγο από τη Δύση, συχνά μόνο οι σύμμαχοι μπορούν να εμποδίσουν την ουκρανική ηγεσία να πάρει «ανόητες» αποφάσεις.
Σύμφωνα με τους Financial Times, στις 29 Ιανουαρίου, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου, ο οποίος βρισκόταν σε σύγκρουση με τον γενικό διοικητή, συναντήθηκε με τον Zaluzhny και τον κάλεσε να παραιτηθεί οικειοθελώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης