Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγείο για τους Ουκρανούς – Έχασαν 1.825 στρατιώτες σε 7 μέρες μόνο στο Krasny Liman

Σφαγείο για τους Ουκρανούς – Έχασαν 1.825 στρατιώτες σε 7 μέρες μόνο στο Krasny Liman
Οι ρωσικές δυνάμεις στη συγκεκριμένη περιοχή απέκρουσαν 19 ουκρανικές επιθέσεις
Σε πραγματικό σφαγείο αναδεικνύεται για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις το τεράστιο μέτωπο των πολεμικών επιχειρήσεων με τη Ρωσία.
Μόνο στην περιοχή Krasny Liman οι Ουκρανοί έχασαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 1.825 στρατιώτες (νεκροί και τραυματίες), όπως μετέδωσε στις 3/2/2024 το Tass επικαλούμενο πηγές από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Οι ρωσικές δυνάμεις στη συγκεκριμένη περιοχή απέκρουσαν 19 ουκρανικές επιθέσεις.
Έπληξαν το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 60ης και της 63ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας, της 12ης ταξιαρχίας ειδικού σκοπού και της 13ης ταξιαρχίας Εθνοφρουράς της Ουκρανίας κοντά στο Kirovsk, και τη Yampolovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, στη Chervonaya Dibrova, στο Kuzmino στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk, καθώς και στο δασαρχείο Serebryansky».
Οι Ουκρανοί έχασαν επίσης έξι άρματα μάχης, 13 τεθωρακισμένα οχήματα 36 οχήματα και έξι πυροβόλα.

37 χτυπήματα με όπλα ακρίβειας

Επιπλέον, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν 37 πλήγματα με όπλα ακρίβειας και drones στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Ουκρανίας, καθώς και σε οπλοστάσια και υποδομές στρατιωτικών αεροδρομίων.
«Μεταξύ 27 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν 37 μαζικές επιδρομές με όπλα ακριβείας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εναντίον κέντρων λήψης αποφάσεων, εγκαταστάσεων του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, καθώς και υποδομών στρατιωτικών αεροδρομίων. οπλοστάσια και δεξαμενές καυσίμων», αναφέρει το δημοσίευμα.
Επιπλέον, χτυπήθηκαν θέσεις ανάπτυξης μονάδων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, εθνικιστικοί σχηματισμοί και ξένοι μισθοφόροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης