Τελευταία Νέα
Διεθνή

Boeing: Γέμισαν το φτερό αεροπλάνου με ... κολλητικές ταινίες - Καταγγελίες από επιβάτες

Boeing: Γέμισαν το φτερό αεροπλάνου με ... κολλητικές ταινίες - Καταγγελίες από επιβάτες
«Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η ταινία άρχισε να ξεφλουδίζει σκέφτηκα, ’’Τι στο διάολο!;’’» δήλωσε τρομοκρατημένος ο Βρετανός επιβάτης
Σοβαρό προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες δύο επιβατών που ταξίδευαν με Boeing, καθώς συνειδητοποίησαν ότι το φτερό ήταν γεμάτο με κολλητικές ταινίες.

«Μακάρι να μην μου το είχες δείξει αυτό»

«Έχω πετάξει σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο» είπε ο 62χρονος David Parker στο South West News Service, το οποίο συνέβη στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ ταξίδευε από το Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου προς την Γκόα της Ινδίας με την αρραβωνιαστικιά του.
«Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η ταινία άρχισε να ξεφλουδίζει σκέφτηκα, ’’Τι στο διάολο!;’’» δήλωσε τρομοκρατημένος ο Βρετανός επιβάτης.
«Το επεσήμανα στην κυρία που είπε απλώς, ‘’Μακάρι να μην μου το είχες δείξει αυτό’’. Ήμουν πολύ έκπληκτος που είδα ένα patchwork ταινίας σε όλο το φτερό στα μισά της πτήσης», δήλωσε έκπληκτος ο επιβάτης.



Η απάντηση της εταιρείας

Σύμφωνα με την εταιρεία ο πελάτης είχε άδικο, αφού η ταινία χρησιμοποιείται για την προσωρινή επισκευή του χρώματος.
Η εταιρεία διαβεβαίωσε το κοινό της ότι πρόκειται για «ταινία ταχύτητας» που είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση σε αεροπλάνα.
«Η ταινία ταχύτητας (speed tape) είναι ένα υλικό εγκεκριμένο από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) για ορισμένες προσωρινές επιδιορθώσεις», διευκρίνισε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Εξήγησαν ότι σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για τη διόρθωση προβλημάτων «πρόσφυσης χρώματος» που ταλαιπωρούσαν ορισμένα αεροσκάφη τύπου 787. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το κολλώδες υλικό χρησιμοποιείται για να μην ξεκολλάει η μπογιά – και όχι για να συγκρατεί τμήμα του αεροσκάφους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης