Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Trump έχει με το μέρος του το λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής - Δεσμεύτηκε να άρει όλους τους περιορισμούς Biden

O Trump έχει με το μέρος του το λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής - Δεσμεύτηκε να άρει όλους τους περιορισμούς Biden
Σε συγκέντρωση της National Rifle Association μίλησε ο Trump
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, που αποτελεί το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων εν όψει των προεδρικών εκλογών, δήλωσε ότι υποστηρίζει την οπλοκατοχή και αν επανεκλεγεί θα άρει όλους τους περιορισμούς που εισήγαγε η κυβέρνηση Biden.
Απευθυνόμενος σε χιλιάδες υποστηρικτές του, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ισχυρή εθνική οργάνωση υπέρ της οπλοκατοχής National Rifle Association (NRA) στην Πενσιλβάνια, ο Trump τόνισε: «Κάθε επίθεση του Biden εναντίον ιδιοκτητών και κατασκευαστών όπλων θα πάρει τέλος κατά την πρώτη εβδομάδα μετά την επιστροφή μου στην εξουσία, ίσως και την πρώτη ημέρα».
H National Rifle Association υποστήριξε με ενθουσιασμό τον Trump στην προσπάθειά του να εκλεγεί πρόεδρος το 2016. Ακολούθως επικρότησε τον διορισμό τριών συντηρητικών δικαστών στο Ανώτατο Δικαστήριο, καθώς και την εξαίρεση που επέτρεψε στα οπλοπωλεία να παραμείνουν ανοικτά την περίοδο της πανδημίας Covid-19.
«Κανείς δεν θα απλώσει χέρι στα όπλα σας», υποσχέθηκε ο Donald Trump και καυχήθηκε πως δεν υπέκυψε στις πιέσεις που δεχόταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο (2017-2021). «Στην τετραετία μου δεν έγινε το παραμικρό, παρότι δέχθηκα μεγάλες πιέσεις αναφορικά με την οπλοκατοχή. Δεν έγινε τίποτα, δεν υποκύψαμε!», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης