Διεθνή

Trump (υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Ο Biden λόγω άνοιας μπορεί να μην ξέρει ότι είναι ακόμη ζωντανός

Trump (υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Ο Biden λόγω άνοιας μπορεί να μην ξέρει ότι είναι ακόμη ζωντανός
O Trump μίλησε για την τελευταία απόφαση του ειδικού εισαγγελέα που ερευνά την ακατάλληλη αποθήκευση απόρρητων εγγράφων από τον Biden
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden μπορεί να μην συνειδητοποιεί ότι είναι ακόμα ζωντανός, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος Trump.
«Αν δεν διωχθεί, αυτό εξαρτάται από αυτούς, αλλά τότε δεν μπορώ να κατηγορηθώ ούτε εγώ.
Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από επιλεκτική στόχευση του πολιτικού αντιπάλου του.
Δεν ξέρω αν εμπλέκεται ο Biden γιατί δεν νομίζω ότι ξέρει «ότι είναι ζωντανός.
Αλλά αυτοί είναι κακοί και πολύ έξυπνοι άνθρωποι που τον περιβάλλουν» τόνισε ο Trump σε εκδήλωση της Εθνικής Ένωσης Όπλων στην Πενσυλβάνια.
O Trump μίλησε για την τελευταία απόφαση του ειδικού εισαγγελέα που ερευνά την ακατάλληλη αποθήκευση απόρρητων εγγράφων από τον Biden.
Ο πρώην πρόεδρος τόνισε ότι ο διάδοχός του διατηρούσε απόρρητο υλικό για χρόνια σε χαρτόκουτα στο γκαράζ, όταν ο ίδιος ο Trump προστατεύεται από τη Μυστική Υπηρεσία μετά την προεδρική του θητεία και τα έγγραφα, σύμφωνα με τον ίδιο, φυλάσσονταν με ασφάλεια σε κλειδωμένα δωμάτια.
Νωρίτερα, ο ειδικός εισαγγελέας ολοκλήρωσε την έρευνα για την ακατάλληλη αποθήκευση διαβαθμισμένων εγγράφων από τον Biden.
Στην αναφορά του, τόνισε ότι δεν άξιζε να ασκηθεί ποινική υπόθεση εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ, γιατί στο δικαστήριο ενώπιον των ενόρκων θα μπορούσε να εμφανιστεί ως «ωραίος ηλικιωμένος με προβλήματα μνήμης».
Το έγγραφο αναφέρει ότι κατά την επικοινωνία με τον ειδικό εισαγγελέα ο Biden παρουσίασε προβλήματα μνήμης, δεν μπορούσε να υποδείξει με ακρίβεια τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του έργου του ως αντιπροέδρου ή να ονομάσει την ημερομηνία θανάτου του γιου του.
Στη συνέχεια ο Biden απηύθυνε ειδική ομιλία στον Λευκό Οίκο, εκφράζοντας την οργή για τέτοιες εκτιμήσεις.
Ο επικεφαλής των Ηνωμένων Πολιτειών διαβεβαίωσε ότι «όλα είναι καλά» με τη μνήμη του.
Ωστόσο, στο τέλος της ομιλίας του μπέρδεψε την Αίγυπτο με το Μεξικό .
Τις τελευταίες ημέρες, τα προβλήματα με τη μνήμη του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ έχουν γίνει ιδιαίτερα έντονα: τρεις φορές είπε ιστορίες στις οποίες, αντί για τους σημερινούς αρχηγούς κρατών, ανέφερε κατά λάθος τους νεκρούς προκατόχους τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης