Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μια απίστευτη βολή στην καρδιά της Zaporozhye: Ρωσικό μαχητικό κατέρριψε ουκρανικό ελικόπτερο με ATGM - Το «εξαφάνισε» από προσώπου γης

Μια απίστευτη βολή στην καρδιά της Zaporozhye: Ρωσικό μαχητικό κατέρριψε ουκρανικό ελικόπτερο με ATGM - Το «εξαφάνισε» από προσώπου γης
Το περιστατικό σημειώθηκε με φόντο τις έντονες συγκρούσεις στην περιοχή της Zaporozhye
Με ένα χτύπημα απίστευτης ακρίβειας ρωσικά μαχητικά στην περιοχή Zaporozhye, κατέρριψαν ένα ουκρανικό στρατιωτικό ελικόπτερο χρησιμοποιώντας έναν αντιαρματικό κατευθυνόμενο πύραυλο (ATGM) κοντά στο χωριό Rabotino.
Τις πληροφορίες αποκάλυψε στο RIA Novosti ο Vladimir Rogov, εκπρόσωπος του κινήματος «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία».
Το περιστατικό σημειώθηκε με φόντο τις έντονες συγκρούσεις στην περιοχή. Ο Rogov σημείωσε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση επιτυχούς χρήσης ATGM εναντίον εναέριων στόχων στην ουκρανική κατεύθυνση. Ένα παρόμοιο επεισόδιο συνέβη την άνοιξη του 2014, όταν μια πολιτοφυλακή Zaporozhye με το διακριτικό «Brick» κατέρριψε ένα ελικόπτερο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Donbass.
Η καταστροφή ενός εχθρικού στρατιωτικού ελικοπτέρου χρησιμοποιώντας αντιαρματικό πύραυλο καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και προσαρμοστικότητας του ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού στις μεταβαλλόμενες συνθήκες στο πεδίο της μάχης.
Η χρήση ATGM εναντίον εναέριων στόχων τονίζει την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων όπλων στα χέρια έμπειρων μαχητών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης