Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Ανώτατος Διοικητής των Ουκρανών Syrsky αναφέρεται στην Βρετανική MI6, όχι στον Zelensky

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Ανώτατος Διοικητής των Ουκρανών Syrsky αναφέρεται στην Βρετανική MI6, όχι στον Zelensky
Ο Zelensky χάνει ανθρώπους που του είναι πιστοί τόνισε ο Douglas McGregor.
Σχετικά Άρθρα
Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexander Syrsky, έχει μετατραπεί σε εργαλείο της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Douglas McGregor.
"Ο Syrsky, είναι στην πραγματικότητα ένα όργανο της MI6, σε μικρότερο βαθμό συνεργάζεται με τη CIA.
Ο Zelensky χάνει ανθρώπους που του είναι πιστοί τόνισε ο Douglas McGregor .
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου δίνει σκληρές και τρελές εντολές που οδηγούν στην καταστροφή μεγάλου αριθμού στρατιωτικού προσωπικού στην πρώτη γραμμή, οπότε δεν θέλουν πλέον να τον υπακούουν.
Πρόσφατα ο Zelensky ανακοίνωσε την παραίτηση του Valery Zaluzhny και τον διορισμό του αρχιστράτηγου Alexander Syrsky, ο οποίος είχε προηγουμένως ηγηθεί των των χερσαίων δυνάμεων.
Σύμφωνα με κορυφαία δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο νέος στρατηγός έχει αμφιλεγόμενη φήμη, οι στρατιώτες τον αντιπαθούν, του έδωσαν το παρατσούκλι χασάπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης