Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έντονο ρωσικό διάβημα διαμαρτυρίας στο State Department για τις χυδαίες και εξωφρενικές δηλώσεις Biden κατά Putin

Έντονο ρωσικό διάβημα διαμαρτυρίας στο State Department για τις χυδαίες και εξωφρενικές δηλώσεις Biden κατά Putin
«Αποστείλαμε μια έντονη νότα διαμαρτυρίας για τον εξωφρενικό χαρακτήρα και το απαράδεκτο προσβολών από την αμερικανική ηγεσία εναντίον του Ρώσου προέδρου», τόνισε ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Anatoly Antonov
Σχετικά Άρθρα
Έντονο διάβημα διαμαρτυρίας από τη Ρωσία στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ (State Department) λόγω προσβλητικών δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου Joe Biden κατά του Vladimir Putin.
«Αποστείλαμε μια έντονη νότα διαμαρτυρίας για τον εξωφρενικό χαρακτήρα και το απαράδεκτο προσβολών από την αμερικανική ηγεσία εναντίον του Ρώσου προέδρου», τόνισε ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Anatoly Antonov.
Ο Ρώσος διπλωμάτης σημείωσε ότι η παρούσα όξυνση δεν θα ξεπεραστεί με μία απλή συγγνώμη, «και οι αμερικανικές αρχές δεν θα συμφωνήσουν σε αυτό».
Σύμφωνα με τον Antonov, η απαράδεκτη ρητορική του Biden δείχνει μόνο ανικανότητα και έλλειψη κοινής λογικής στην πολιτική απέναντι στη Ρωσία.
«Όλα γίνονται για να μας προκαλέσουν να κάνουμε συναισθηματικά αντίποινα.
Προφανώς, η αγένεια, οι βρισιές, οι άσεμνες δηλώσεις δεν χρησιμεύουν στην ενίσχυση της στρατηγικής ασφάλειας που είναι τόσο απαραίτητη για τον κόσμο στις σημερινές ιστορικές συνθήκες» πρόσθεσε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης