Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Εισβολή διαδηλωτών σε ξενοδοχείο που διέμενε ο Joe Biden - Ζητούσαν άμεση εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας

ΗΠΑ: Εισβολή διαδηλωτών σε ξενοδοχείο που διέμενε ο Joe Biden - Ζητούσαν άμεση εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας
Ξεδίπλωσαν ένα πανό που έφερε το σύνθημα: «Σταματήστε να χρηματοδοτείτε τη γενοκτονία: Τερματίστε κάθε αμερικανική βοήθεια προς το Ισραήλ»
Τριάντα περίπου συγκεντρωμένοι, που διαδήλωναν κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα, εισέβαλαν πριν από λίγο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε Joe Biden στο Σαν Φρανσίσκο απαιτώντας από τον Αμερικανό πρόεδρο άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.


Επισημαίνεται ότι ο Biden είχε βρεθεί στο ξενοδοχείο Fairmont, λόγω συνάντησης με τη χήρα και την κόρη του Alexei Navalny, τον αντικαθεστωτικό ακτιβιστή που πέθανε προ ημερών στη Ρωσία.


Οι διαδηλωτές, κατάφεραν να παρεισφρήσουν ανάμεσα σε επισκέπτες, και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα με ντουντούκα τη στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.
«Biden, δεν μπορείς να κρυφτείς. Σας κατηγορούμε για γενοκτονία», φώναζαν ρυθμικά μπροστά στους έκπληκτους επισκέπτες, όπως μετέδωσε η Daily Mail.
Την ίδια στιγμή, ξεδίπλωσαν ένα πανό που έφερε το σύνθημα: «Σταματήστε να χρηματοδοτείτε τη γενοκτονία: Τερματίστε κάθε αμερικανική βοήθεια προς το Ισραήλ».


Ο Δημοκρατικός πρόεδρος περιοδεύει στην Καλιφόρνια για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα στηρίξουν την προεκλογική του εκστρατεία.
Το ξενοδοχείο ήταν ως είθισται ανοιχτό για τους επισκέπτες, και υπήρχε δυνατότητα εισόδου χωρίς έλεγχο.
Ένα μεγάλο τμήμα του, όμως, ελεγχόταν από τη φρουρά του Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης