Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Επισκέφτηκαν το μέτωπο ο υπουργός Άμυνας Umerov κι ο γενικός επιτελάρχης Syrsky - Στόχος η ενίσχυση της άμυνας

Ουκρανία: Επισκέφτηκαν το μέτωπο ο υπουργός Άμυνας Umerov κι ο γενικός επιτελάρχης Syrsky - Στόχος η ενίσχυση της άμυνας
Η κατάσταση στο μέτωπο είναι περίπλοκη και απαιτεί διαρκή επιτήρηση, αναγνώρισε ο Syrsky
Σχετικά Άρθρα
Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Rustem Umerov και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων Olexandr Syrsky επισκέφθηκαν στρατιωτικά διοικητικά κέντρα κοντά στη γραμμή του μετώπου για να αναλύσουν την κατάσταση στο πεδίο των μαχών και να ενισχύσουν την άμυνα, δήλωσε ο Syrsky.
Ο στρατός του Κιέβου μάχεται ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις κατά μήκος της εκτεταμένης γραμμής του μετώπου στην Ουκρανία ενώ το Σάββατο 24/2  συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στη χώρα.
«Αναλύσαμε σε βάθος την τρέχουσα κατάσταση και συζητήσαμε τα περαιτέρω βήματα που απαιτούνται, πρωτίστως την προστασία των στρατευμάτων από τα drones και τους βομβαρδισμούς από εναέρια μέσα, όπως και την ενίσχυση ορισμένων περιοχών του μετώπου», σημείωσε ο Syrsky σε ανάρτησή του στο Telegram, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες του ιδίου και του Umerov κατά την συνάντησή τους με στρατιωτικούς διοικητές.
Ο Syrsky, ο οποίος δεν διευκρίνισε πότε έγινε η επιθεώρηση αυτή, πρόσθεσε ότι "η κατάσταση είναι περίπλοκη και απαιτεί διαρκή επιτήρηση".
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την περασμένη εβδομάδα τη στρατηγικής σημασίας πόλη Avdiivka, στην ανατολική Ουκρανία, μετά την επίθεσή τους που διήρκεσε μήνες, και τώρα πιέζουν σε άλλες περιοχές κατά μήκος της γραμμής του μετώπου, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης