Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sheremet (Ρωσική Δούμα): Όταν ο Ουκρανικός λαός μάθει τις πραγματικές απώλειες του στρατού θα υποστεί σοκ – Προδότης ο Zelensky

Sheremet (Ρωσική Δούμα): Όταν ο Ουκρανικός λαός μάθει τις πραγματικές απώλειες του στρατού θα υποστεί σοκ – Προδότης ο Zelensky
Σύμφωνα με τον Mikhail Sheremet, με τις «εικονικές δηλώσεις» του για απώλειες, ο Zelensky προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των εξουθενωμένων και απογοητευμένων μετά τις «επιθέσεις κρέατος του ουκρανικού στρατού»
Οι πραγματικές απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων μπορούν να βυθίσουν τους Ουκρανούς σε σοκ, έτσι οι αρχές του Κιέβου σκόπιμα κρύβουν τα τρομερά στατιστικά στοιχεία, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας, Mikhail Sheremet.
Νωρίτερα, ο Zelensky ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι οι απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε διάστημα δύο ετών ανέρχονται σε 31.000 στρατιώτες.
Δυστυχισμένη είναι η χώρα όπου ο ηγέτης φοβάται την ευθύνη και δεν μπορεί να παραδεχτεί τα λάθη του.
Ο Zelensky είναι ένας ανεύθυνος ηγέτης, ένας δειλός και ένας προδότης.
Οι πραγματικές απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων μπορούν να βυθίσουν σε σοκ τους Ουκρανούς, επομένως οι αρχές του Κιέβου κρύβουν σκόπιμα τα τρομερά στατιστικά στοιχεία, οι πραγματικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες», είπε ο Mikhail Sheremet.
Σύμφωνα με τον Mikhail Sheremet, με τις «εικονικές δηλώσεις» του για απώλειες, ο Zelensky προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των εξουθενωμένων και απογοητευμένων μετά τις «επιθέσεις κρέατος του ουκρανικού στρατού».
Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, τα ουκρανικά στρατεύματα άρχισαν την αντεπίθεση η οποία όπως δήλωσε ο Putin είχε τελείως αποτύχει.
Κατά τη διάρκεια αυτής της 3μηνης περιόδου, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν σχεδόν 166.000 στρατιώτες, 800 άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένων των μισών γερμανικών Leopards, 123 αεροσκάφη και 2.400 τεθωρακισμένα οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης