Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zhuravlev (Επιτροπή Άμυνας Ρωσίας): Ο Zelensky χειραγωγεί τους Oυκρανούς για τις δραματικές απώλειες

Zhuravlev (Επιτροπή Άμυνας Ρωσίας): Ο Zelensky χειραγωγεί τους Oυκρανούς για τις δραματικές απώλειες
Κατά τη γνώμη του Alexey Zhuravlev, εάν ζητηθεί από τον Zelensky να διευκρινίσει τα στοιχεία, τότε μπορεί να υπάρχουν πλαστά έγγραφα που θα αναφέρουν ακριβώς τον αριθμό των θυμάτων των οποίων οι οικογένειες έλαβαν χρηματική αποζημίωση
Οι δηλώσεις του Zelensky για τις απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι μια συνηθισμένη χειραγώγηση που δεν την πιστεύουν ούτε στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας, Alexey Zhuravlev (κόμμα Rodina).
Νωρίτερα, ο Zelensky τόνισε ότι οι απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τον Φεβρουάριο του 2022 έως σήμερα είναι 31.000 νεκροί…
«Υπάρχουν ψέματα, κραυγαλέα ψέματα, και υπάρχουν τα λόγια του Zelensky, που λέει τόσα πολλά ψέματα όπως αναπνέει, ειδικά σχετικά με την κατάσταση στο μέτωπο.
Γιατί τότε η κινητοποίηση 500.000 νέων στρατιωτών, στην οποία οι Ουκρανοί αρπάζονται στους δρόμους και οδηγούνται αμέσως στο μέτωπο;
Κατά τη γνώμη του Alexey Zhuravlev, εάν ζητηθεί από τον Zelensky να διευκρινίσει τα στοιχεία, τότε μπορεί να υπάρχουν πλαστά έγγραφα που θα αναφέρουν ακριβώς τον αριθμό των θυμάτων των οποίων οι οικογένειες έλαβαν χρηματική αποζημίωση.
«Αλλά ακόμη και από ουκρανικές πηγές είναι γνωστό ότι σχεδόν κάθε δέκατο άτομο λαμβάνει κεφάλαια, οι υπόλοιποι απλώς εξαπατώνται, η εγγραφή καθυστερεί και απορρίπτονται από τις λίστες.
Μια άλλη ουκρανική πατέντα είναι να μην αναγνωρίζεται επίσημα ο νεκρός και γιαυτό εγκαταλείπουν τα άψυχα σώματα στο πεδίο της μάχης για να θεωρούνται αγνοούμενοι» τόνισε ο βουλευτής.
Ο Zhuravlev επισήμανε ότι αν λάβουμε υπόψη όλα τα κόλπα στα οποία καταφεύγει το καθεστώς του Κιέβου, τότε ο αριθμός των νεκρών στρατιωτών και αξιωματικών μόνο στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι απίθανο να είναι μικρότερος από 600.000.
Ο Alexey Zhuravlev πιστεύει ότι ο αριθμός των 31.000 ατόμων που κατονόμασε ο Zelensky είναι κοντά στον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κατά τις τελευταίες μάχες μόνο στην πόλη Avdiivka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης