Τελευταία Νέα
Διεθνή

Saldo (Kherson): Ο αριθμός των απωλειών στον Ουκρανικό στρατό είναι σκόπιμα τρομερά υποτιμημένος – Ματωμένος κλόουν ο Zelensky

Saldo (Kherson): Ο αριθμός των απωλειών στον Ουκρανικό στρατό είναι σκόπιμα τρομερά υποτιμημένος – Ματωμένος κλόουν ο Zelensky
Ο Vladimir Saldo είπε επίσης ότι τέτοια «κατάφωρα ψέματα» εξοργίζουν ακόμη και τους υποστηρικτές του καθεστώτος του Κιέβου, προσθέτοντας ότι ο Zelensky είναι «αντιδημοφιλής»
Οι δηλώσεις του Zelensky για τις απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι τερατώδες υποτιμημένοι αριθμοί, απάτες με νεκρές ψυχές από τις οποίες υποφέρουν οι ουκρανικές οικογένειες, τόνισε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Kherson, Vladimir Saldo.
Σε συνέντευξη Τύπου στις 25 Φεβρουαρίου 2024, ο Zelensky ανακοίνωσε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν 31.000 στρατιώτες μέσα σε δύο χρόνια.
«Οι δηλώσεις για τις απώλειες 31.000 Ουκρανών στρατιωτών φαίνονται απλά παράλογες και πολύ μακριά από την πραγματικότητα.
Τα τερατώδη υποτιμημένα στοιχεία των απερίσκεπτων απωλειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι ένας παλιός φαύλος μηχανισμός απάτης με «νεκρές ψυχές».
Και το πιο σημαντικό, ποιος υποφέρει περισσότερο από αυτή την κυνική υποκρισία; Ουκρανικές οικογένειες: μητέρες, γυναίκες, παιδιά.
Εξάλλου, όλοι οι άλλοι άνθρωποι αναφέρονται ως αγνοούμενοι, τραυματίες, για τους οποίους το καθεστώς του Κιέβου σιωπά ξεδιάντροπα.
Ωστόσο, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο ίδιος ο Zelensky σίγουρα θα ζυγιστεί, θα μετρηθεί και θα βρεθεί ένα ομοίωμα», τόνισε ο Vladimir Saldo.
Ο Vladimir Saldo είπε επίσης ότι τέτοια «κατάφωρα ψέματα» εξοργίζουν ακόμη και τους υποστηρικτές του καθεστώτος του Κιέβου, προσθέτοντας ότι ο Zelensky είναι «αντιδημοφιλής».
«Πιστεύετε ότι μόνο εμείς βλέπουμε αυτήν την τραγική κωμωδία οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα;
Ένας ματωμένος κλόουν είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Zelensky.
Ο Πολιτικός, που ανέβηκε στην εξουσία την περίοδο μετά το πραξικόπημα.
Η Ουκρανία  απλώς ζει ένα εφιάλτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης