Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πανικός στο Kupyansk που περνάει στα χέρια της Ρωσίας - Οι Ουκρανοί εγκαταλείπουν εσπευσμένα τα κυβερνητικά κτήρια

Πανικός στο Kupyansk που περνάει στα χέρια της Ρωσίας - Οι Ουκρανοί εγκαταλείπουν εσπευσμένα τα κυβερνητικά κτήρια
«Αρχίζει να τους πιάνει πανικός στο Kharkov» τονίζει για την κατάσταση στο μέτωπο του Kupyansk αξιωματούχος της κρατικής Δούμας
Κυβερνητικά ιδρύματα και κτήρια που λειτουργούσαν υπό ουκρανικό έλεγχο στην πόλη Kupyansk, στην ευρύτερη περιοχή του Kharkov, εκκενώθηκαν εσπευσμένα λόγω της προέλασης του ρωσικού στρατού στο σχετικό μέτωπο της Ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης.
Μάλιστα, τη σχετική εξέλιξη επιβεβαίωσε προ ολίγου στο Tass ο Viktor Vodolatsky, βουλευτής της Κρατικής Δούμας με αρμοδιότητα τον συντονισμό στις σχέσεις της Μόσχας με το κοινοβούλιο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk.
«Όσον αφορά το Kupyansk, φυσικά, όλα τα κυβερνητικά ιδρύματα έχουν ήδη εκκενωθεί από εκεί. Αρχίζει να τους πιάνει πανικός στο Kharkov, στην περιοχή Sinkovka γίνονται μάχες, στην περιοχή Peschany στην κατεύθυνση προς Kharkov» τόνισε σχετικά ο κεπρόσωπος του ρωσικού κοινοβουλίου.
Επιπλέον, ο Vodolatsky αποκάλυψε ότι στην κατεύθυνση προς το Kharkov, τα ρωσικά στρατεύματα μάχονται με τις αερομεταφερόμενες και μηχανοποιημένες ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
υπ' αριθμόν 22, 26, 32 και 57.
«Στη συγκεκριμένη περιοχή κάνουμε επιθέσεις και τους απωθούμε» εξήγησε ο βουλευτής.
Νωρίτερα, ο Vodolatsky είχει κάνει γνωστό ότι αξιωματικοί των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων και Ουκρανοί αξιωματούχοι αποχώρησαν από το Kupyansk λόγω της προέλασης των ρωσικών στρατευμάτων.

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης