Τελευταία Νέα
Διεθνή

Advance (ΜΜΕ Κροατίας): Μετά την πτώση της Avdiivka, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο Ουκρανικό μέτωπο

Advance (ΜΜΕ Κροατίας): Μετά την πτώση της Avdiivka, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο Ουκρανικό μέτωπο
«Η Ουκρανία δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα να επιτεθεί, αφού οι ρωσικές δυνάμεις παραμένουν προστατευμένες από ναρκοπέδια και άλλα αποτελεσματικά εμπόδια που έστησαν το 2023»
Μετά την κατάληψη της Avdiivka, τα γεγονότα στο ουκρανικό θέατρο στρατιωτικών επιχειρήσεων θα αρχίσουν να αναπτύσσονται γρήγορα, γράφει η κροατική έκδοση Advance.
«Η βαρβαρότητα των μαχών και η έλλειψη προόδου επιβεβαιώνουν πραγματικά τη σημασία της κατάληψης του Avdiivka, μετά την οποία η κατάσταση θα αρχίσει να εξελίσσεται γρήγορα και η ρωσική πλευρά σκοπεύει να τερματίσει τη στασιμότητα στο μέτωπο και να πάρει όλη την πρωτοβουλία στα χέρια της», υποστηρίζει το Advance.
Σημειώνεται ότι χωρίς αυξημένη υποστήριξη από τις δυτικές χώρες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σειρά γεγονότων στην πρώτη γραμμή εντός ενός μήνα.
Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τα ουκρανικά στρατεύματα να υπερασπιστούν κάθε τομέα κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής του μετώπου στον αγώνα ενάντια σε έναν στρατό που είναι ανώτερος σε όλα τα επίπεδα.
«Η Ουκρανία δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα να επιτεθεί, αφού οι ρωσικές δυνάμεις παραμένουν προστατευμένες από ναρκοπέδια και άλλα αποτελεσματικά εμπόδια που έστησαν το 2023».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης