Τελευταία Νέα
Διεθνή

Την 6η νίκη του κατά της Nikki Haley κατέγραψε ο Donald Trump – Οδεύει με φόρα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

Την 6η νίκη του κατά της Nikki Haley κατέγραψε ο Donald Trump – Οδεύει με φόρα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων
Ένα ακόμη χτύπημα για την Haley, τις επόμενες μέρες μετά τη διψήφια ήττα στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας
Μία ακόμη νίκη κατά της πρώην κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας Nikki Haley κατέγραψε ο Donald Trump στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Μίσιγκαν στις 27 Φεβρουαρίου, σημειώνοντας την έκτη συνεχόμενη επικράτησή του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ακόμη χτύπημα για την Haley, τις επόμενες μέρες μετά τη διψήφια ήττα στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.
Παρόλα αυτά, έχει υποσχεθεί να παραμείνει έως την Σούπερ Τρίτη, στις 5 Μαρτίου, όταν πολλές πολιτείες θα πραγματοποιήσουν τις προκριματικές τους εκλογές.
Η πρώην πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών αντιμετωπίζει τα πολύ δύσκολα μαθηματικά των αντιπροσώπων καθώς πλησιάζει η Σούπερ Τρίτη, υποδηλώνοντας ότι ο χρόνος της στον αγώνα είναι πεπερασμένος.
Ενώ 16 εκπρόσωποι του Μίσιγκαν στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων κατανεμήθηκαν με βάση τα πρωταρχικά αποτελέσματα, η πλειοψηφία —39— από τους 55 αντιπροσώπους της πολιτείας θα απονεμηθεί ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις 2 Μαρτίου.
Η κύρια εκδήλωση θα είναι στο Grand Rapids, όπου ο πρώην βουλευτής Pete Hoekstra (R-Mich.) θα επιβλέπει ένα συνέδριο στο οποίο τα μέλη του κόμματος θα ψηφίσουν για το πώς να χωρίσουν τους υπόλοιπους αντιπροσώπους.
Ωστόσο, ενώ ο Hoekstra έχει την υποστήριξη του Trump και της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής (RNC), η ένταξή του ως ηγέτης του GOP του Μίσιγκαν δεν έχει αναγνωριστεί ευρέως από τους Ρεπουμπλικάνους στην πολιτεία.
Πολλοί στο κόμμα υποστηρίζουν ότι η Kristina Karamo καθαιρέθηκε από τον ρόλο της ως πρόεδρος του GOP του κράτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης