Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επικίνδυνα μονοπάτια - Attal (πρωθυπουργός Γαλλίας): Μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων της Ουκρανίας

Επικίνδυνα μονοπάτια - Attal (πρωθυπουργός Γαλλίας): Μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων της Ουκρανίας
Ο Γάλλος πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι οι χώρες της ΕΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν περαιτέρω στο θέμα των προμηθειών όπλων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας λόγω της ρωσικής απειλής
Σε επικίνδυνα μονοπάτια κινείται η Γαλλία, όπως διαφάνηκε από την ομιλία του Γάλλου πρωθυπουργού Gabriel Attal σε συνεδρίαση της Γερουσίας
Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι ο γαλλικό στρατός θα μπορούσε να διασφαλίσει την ασφάλεια των συνόρων της Ουκρανίας.
«Όταν μιλάμε για τον γαλλικό στρατό, μπορούμε να μιλάμε για στρατιώτες που συμμετέχουν στην εκπαίδευση, στην άμυνα εδάφους-αέρος ή στην προστασία ορισμένων συνόρων», είπε.
Ο Γάλλος πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι οι χώρες της ΕΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν περαιτέρω στο θέμα των προμηθειών όπλων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας λόγω της «ρωσικής απειλής».
«Μπορεί ο πρόεδρος να πει με κάθε ευθύνη ότι αποκλείει ορισμένες προοπτικές επί της αρχής; Δεν το νομίζω», πρόσθεσε ο Attal, προσπαθώντας έτσι να υπερασπιστεί τον Emmanuel Macron, ο οποίος δέχθηκε αυστηρή κριτική στη χώρα μετά τις δηλώσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης