Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων με μεγάλο έρεισμα στους ισπανόφωνους ψηφοφόρους στηρίζει Trump

ΗΠΑ: Υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων με μεγάλο έρεισμα στους ισπανόφωνους ψηφοφόρους στηρίζει Trump
Ο δήμαρχος του Μαϊάμι εξέδωσε επίσημη δήλωση στήριξης του πρώην προέδρου φια το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών
Ο δήμαρχος του Μαϊάμι Francis Suarez ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (1/3) ότι υποστηρίζει τον Donald Trump στην κούρσα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία του GOP δημοσίευσε την υποστήριξή του στον Trump σε μια ανάρτηση στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρόεδρος είναι ο μόνος υποψήφιος για το 2024 που μπορεί να «ασφαλίσει» τα νότια σύνορα, να περιορίσει τον πληθωρισμό και να ηγηθεί της χώρας.
«Αφού είδα τόσο τον σημερινό Πρόεδρό μας όσο και τον Πρόεδρο Trump στα σύνορα, και αφού ήμουν εκεί ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα, είναι προφανές για μένα ότι ο μόνος υποψήφιος που θα κρατήσει τη χώρα μας ασφαλή, τα σύνορά μας ασφαλή, θα μειώσει τον πληθωρισμό και θα μπορεί να οδηγήσει με συνοχή τη χώρα μας εμπρός είναι ο πρόεδρος Donald J. Trump. Για αυτούς τους λόγους, υποστηρίζω τον Πρόεδρο Trump σήμερα», επεσήμανε ο Suarez.
Η υποστήριξη του Suarez έρχεται μόλις μια ημέρα αφότου τόσο ο Trump όσο και ο πρόεδρος Biden επισκέφθηκαν τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.
Ο δήμαρχος του Μαϊάμι τερμάτισε την μακροχρόνια προεδρική υποψηφιότητά του για το GOP στα τέλη Αυγούστου, αφού απέτυχε να προκριθεί στην πρώτη προκριματική συζήτηση του GOP στο Μιλγουόκι.
Ήταν ο τρίτος Ρεπουμπλικάνος από τη Φλόριντα στην κούρσα, μαζί με τον ίδιο τον Trump, καθώς και τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron De DeSantis.
Ο Suarez, στη δήλωση υποστήριξης, προανήγγειλε ότι θα βοηθήσει την εκστρατεία του Trump και θα βοηθήσει τον ίδιο και το κόμμα στην προσέγγισή τους με τους Ισπανόφωνους ψηφοφόρους, ενόψει της αναμέτρησης του Νοεμβρίου.
Βέβαια, ο Trump έχει ήδη κερδίσει κάποια υποστήριξη από τους Ισπανόφωνους ψηφοφόρους.
Μάλιστα, στην έρευνα που έγινε από το USA Today και το Πανεπιστήμιο του Σάφολκ, ο Trump προηγείτο του Biden κατά 5 μονάδες μεταξύ των Ισπανόφωνων ψηφοφόρων.
«Ανυπομονώ να τον βοηθήσω να εκστρατεύσει με το ισχυρό του ιστορικό και να το αντιπαραβάλει με αυτό της τρέχουσας διοίκησης», πρόσθεσε ο Suarez.
«Ανυπομονώ ιδιαίτερα να βοηθήσω τον Πρόεδρο Trump και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο Ισπανόφωνων, νεαρών ψηφοφόρων και ψηφοφόρων στις πόλεις και τα αστικά μας κέντρα» κατέληξε στη σχετική του ανάρτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης