Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Tο ... σαρδόνιο γέλιο του Lavrov έστειλε μήνυμα για τα στρατεύματα Macron στην Ουκρανία (vid)

Τουρκία: Tο ... σαρδόνιο γέλιο του Lavrov έστειλε μήνυμα για τα στρατεύματα Macron στην Ουκρανία (vid)
«Κύριε Lavrov, τι θέλετε να πείτε για τις πρόσφατες δηλώσεις Macron σχετικά την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;» τον ρώτησε ένας από τους ρεπόρτερ
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov χαμογέλασε ... με εμφανή σαρκασμό, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Macron για την πιθανή ανάπτυξη στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Το σχετικό ενσταντανέ έλαβε χώρα στη νότια επαρχία της Αττάλειας της Τουρκίας για το Forum Διπλωματίας της Αττάλειας (ADF).
Ο πρώτος τη τάξει Ρώσος διπλωμάτης αποχωρούσε από ένα πάνελ του forum, στο οποίο είχε προηγουμένως τοποθετηθεί, όταν ξαφνικά πλήθος μικροφώνων ορθώθηκαν μπροστά του.
«Κύριε Lavrov, τι θέλετε να πείτε για τις πρόσφατες δηλώσεις Μακρόν για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;» τον ρώτησε ένας από τους ρεπόρτερ.

Ακολούθησε το σαρδόνιο γέλιο του Lavrov, που ενδεχομένως να ισοδυναμεί με χιλιάδες διπλωματικές αράδες που θα μπορούσαν να σταλούν στο Παρίσι.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, μετά από μια σύνοδο κορυφής στο Παρίσι για την υποστήριξη της Ουκρανίας, ο Macron είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει συναίνεση σήμερα ότι τα χερσαία στρατεύματα μας θα πρέπει να αναπτυχθούν με επίσημο, αποδεκτό τρόπο στην Ουκρανία. Αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί».
Ενώ πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης