Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Εάν οι ΗΠΑ ξεκινήσουν πόλεμο, τα ρωσικά υποβρύχια θα βουλιάξουν τα αμερικανικά πλοία

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Εάν οι ΗΠΑ ξεκινήσουν πόλεμο, τα ρωσικά υποβρύχια θα βουλιάξουν τα αμερικανικά πλοία
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, στη σύγχρονη ναυτική μάχη υπάρχουν μόνο δύο τύποι πλοίων - το υποβρύχιο και ο στρατιωτικός του στόχος
Ο ρωσικός στόλος υποβρυχίων θα μπορούσε να βυθίσει πλοία που μεταφέρουν τον αμερικανικό στρατό στην Ευρώπη σε περίπτωση υποθετικής σύγκρουσης μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, δήλωσε ο Douglas McGregor αμερικανός Συνταγματάρχης και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου.
«Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει έναν στόλο υποβρυχίων ικανό να βυθίσει όσα πλοία σταλούν κατά της Ρωσίας.
Απλώς δεν θα μπορέσουμε εμείς οι αμερικανοί να μεταφέρουμε τις χερσαίες δυνάμεις μας στην Ευρώπη, γιατί τα Ρωσικά υποβρύχια στον Ατλαντικό Ωκεανό θα μας βυθίσουν», είπε ο ειδικός.
Τα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια σήμερα είναι πολύ πιο θανατηφόρα και αποτελεσματικά από τους προκατόχους τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, σημείωσε ο συνταγματάρχης.
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, στη σύγχρονη ναυτική μάχη υπάρχουν μόνο δύο τύποι πλοίων - το υποβρύχιο και ο στρατιωτικός του στόχος.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα επισημάνει την απουσία επιθετικών προθέσεων προς άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κρατών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης