Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι νέοι, οι μεγαλύτεροι υποκριτές για το κλίμα και την προστασία του – Δεν θα έδιναν ούτε 10 ευρώ για την φύση

Οι νέοι, οι μεγαλύτεροι υποκριτές για το κλίμα και την προστασία του – Δεν θα έδιναν ούτε 10 ευρώ για την φύση
Όχι τα προβλήματα της φύσης δεν είναι τα ορυκτά καύσιμα αλλά η ανθρώπινη απληστία και ο ακόρεστος καταναλωτισμός...
Μας έχουν φλομώσει, οι δήθεν θιασώτες της κλιματικής αλλαγής ότι η φύση καταστρέφεται, η θερμοκρασία ανεβαίνει… για όλα φταίνε οι παλαιές τεχνολογίες, τα ορυκτά καύσιμα δηλαδή το πετρέλαιο και ότι θα μας σώσουν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Μάλιστα οι θιασώτες αυτής της αλλαγής για την προστασία της φύσης, εμφανίζονται οι νέοι…
Όχι τα προβλήματα της φύσης δεν είναι τα ορυκτά καύσιμα αλλά η ανθρώπινη απληστία και ο ακόρεστος καταναλωτισμός...

Σοκάρει δημοσκόπηση

Οι θιασώτες της ριζοσπαστικής κλιματικής αλλαγής στον Λευκό Οίκο έχουν βάλει ως αποστολή τους να καταστρέψουν τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων (και μαζί με αυτό και την οικονομία) αλλά και να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε όσους και όσες νεαρές πιστεύουν ότι υπάρχει μια επικείμενη κλιματική έκτακτη ανάγκη. Ωστόσο, μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι οι νέοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ούτε την παραμικρή οικονομική θυσία, ούτε καν το κόστος ενός σάντουιτς τον μήνα, για την προστασία της φύσης.

Η έρευνα της Daily Mail

Η Daily Mail δημοσίευσε μια έρευνα που ανατέθηκε από την CRC Research από 85 Fund.
Αποκαλύπτει ότι λιγότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες ηλικίας 18-34 ετών θα ξοδεύουν 10 δολάρια ή 10 ευρώ μηνιαίως για την καταπολέμηση του κλίματος.
Λιγότερο από το μισό (45%) των νεότερων ψηφοφόρων ηλικίας 18-34 ετών θα ήταν πρόθυμοι να ξοδεύουν 10 δολάρια ή λιγότερα τον μήνα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του CRC Research για 85 Fund.
Και ένας στους πέντε (20%) στην ίδια ηλικιακή κατηγορία απάντησε ότι δεν θα πλήρωνε απολύτως τίποτα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Η DailyMail είπε ότι οι ερωτηθέντες ηλικίας 25-34 ετών είχαν παρόμοια ποσοστά με την ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών και αυτό αποτελεί απόδειξη ότι οι νεότερες γενιές δεν ενδιαφέρονται για την φύση είναι όλα μέρος της προπαγάνδας.

Οι νέοι μιλούν για την κλιματική αλλαγή, αλλά δεν ξοδεύουν τα δικά τους χρήματα για να διορθώσουν το πρόβλημα.
«Παρά τους ισχυρισμούς ότι ηγούνται οι νέοι των προσπαθειών για την κλιματική αλλαγή, αποδεικνύεται ότι οι νέοι είναι πρόβατα με ρούχα λύκου.
Απαιτούν κλιματική δράση, αλλά απαιτούν από κάποιον άλλο να πληρώσει γι' αυτήν, δήλωσε ο Steve Milloy, δικηγόρος που υπηρετούσε στην κυβέρνηση Trump.
«Καλύπτουν την υποκρισία τους με το να παρουσιάζονται ως «ακτιβιστές για το κλίμα».
Η άρνησή τους να βάλουν τα χρήματά τους στην προστασία της φύσης για την οποία κόπτονται απλώς υπογραμμίζει πόσο αναίσθητοι είναι ως πολίτες και ψηφοφόροι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης