Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη αποκάλυψη (ΝΝews): Ένας... Rothschild κατέχει την πατέντα του τεστ Covid-19 από το 2015!

Απίστευτη αποκάλυψη (ΝΝews): Ένας... Rothschild κατέχει την πατέντα του τεστ Covid-19 από το 2015!
Γιατί ένας Rothschild κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του 2015 για τη δοκιμή Covid-19;
Πολλές από τις θεωρίες που συνόδευσαν την εμφάνιση ή τα εμβόλια του κορωνοϊού COVID-19 πολεμήθηκαν ως... συνωμοσίες, αρκετές έχουν αρχίσει να βγαίνουν αληθινές και μία εξ αυτών ξεχωρίζει, γιατί αποκαλύπτει πως ένα μέλος της περίφημης οικογένειας των Rothschild κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεστ COVID-19 ήδη από το 2015!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Natural News μπορεί «… ο COVID-19 να αιφνιδίασε τον κόσμο το 2020, υπάρχει ένας Rothschild που δέν αιφνιδιάστηκε, σύμφωνα με το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ», γιατί, σε έναν Βρετανό υπήκοο ονόματι Richard Rothschild χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το «System and Method for Testing for COVID-19, με ημερομηνία προτεραιότητας την 13η Οκτωβρίου 2015 – πρόκειται για την ημερομηνία κατά την οποία κατατέθηκε για πρώτη φορά το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Με βάση την περίληψη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η μέθοδος απαιτεί τη χρήση «ενός παλμικού οξύμετρου για την μέτρηση τουλάχιστον ποσοστού κορεσμού παλμών και οξυγόνου στο αίμα».
Οι μετρήσεις του οξύμετρου «μεταδίδονται ασύρματα σε smartphone» εξοπλισμένο με επιταχυνσιόμετρο για ακρίβεια.
«Μόλις αποκτηθούν ακριβή δεδομένα, μεταφορτώνονται στο cloud (ή στον κεντρικό υπολογιστή), όπου τα δεδομένα χρησιμοποιούνται (μόνα ή μαζί με άλλα ζωτικά στοιχεία) για να προσδιοριστεί εάν ο χρήστης πάσχει (ή είναι πιθανό να πάσχει) από ιογενή λοίμωξη, όπως ο COVID-19», συνέχισε.
«Ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, τα δεδομένα, οι αλλαγές τους ή/και ο προσδιορισμός μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ειδοποιηθεί το ιατρικό προσωπικό και να ληφθούν οι αντίστοιχες ενέργειες».

Οι έλεγχοι των στοιχείων

Τον Οκτώβριο του 2020, το Reuters δημοσίευσε ένα στοιχείο «ελέγχου δεδομένων» σχετικά με το θέμα, περιγράφοντας το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως «ψευδή αξίωση».
Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η ημερομηνία προτεραιότητας του 2015 χρησιμεύει ως «απόδειξη ότι η πανδημία [COVID-19] έχει προγραμματιστεί».
Ωστόσο, γρήγορα πέρασε σε... άμυνα, σημειώνοντας ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα τέτοιο σύστημα δεν υποβλήθηκε μέχρι τον Μάιο του 2020.
Το Reuters ισχυρίστηκε επίσης ότι το άτομο που αποκάλυψε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Rothschild συνδύασε τον ορισμό της «ημερομηνίας προτεραιότητας» και της «ημερομηνίας αίτησης».
«Η ημερομηνία προτεραιότητας μπορεί να αναφέρεται στην παλαιότερη ημερομηνία κατάθεσης σε μια οικογένεια σχετικών αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή στην παλαιότερη ημερομηνία κατάθεσης ενός συγκεκριμένου χαρακτηριστικού μιας εφεύρεσης.

Σε αυτήν την περίπτωση, η 13η Οκτωβρίου 2015 είναι όταν ο Rothschild έκανε για πρώτη φορά μια προσωρινή αίτηση εντός αυτής της οικογένειας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας».

Επιπλέον, το Reuters αποκάλυψε ότι ένα ξεχωριστό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα «Σύστημα και Μέθοδος Χρήσης, Βιομετρικών και Εμφάνισης Βιομετρικών Δεδομένων» κατατέθηκε τον Απρίλιο του 2017.
Το δημοσίευμα έκρινε τελικά τον ισχυρισμό ως ψευδή, εξηγώντας ότι «το έτος 2015 ήταν όταν ο Rothschild κατέθεσε για πρώτη φορά μια προσωρινή αίτηση εντός της οικογένειας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Το έτος 2017 είναι η ημερομηνία κατάθεσης ενός σχετικού, αλλά ξεχωριστού διπλώματος ευρεσιτεχνίας εντός της οικογένειας.»
Ενώ η ταυτότητα του κατόχου του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του 2015 παραμένει μυστήριο, η βρετανική καταγωγή του μπορεί ενδεχομένως να ανιχνευθεί στην οικογένεια του Nathan Mayer Rothschild.
Ο πατριάρχης του αγγλικού υποκαταστήματος της τραπεζικής οικογένειας Rothschild στάλθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον πατέρα του, Mayer Amschel Rothschild, για να αποκτήσουν παρουσία εκεί.
01_14.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης