Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος με τη φωτογραφία της Kate - Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχθηκε ότι… είχε υποστεί επεξεργασία

Σάλος με τη φωτογραφία της Kate - Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχθηκε ότι… είχε υποστεί επεξεργασία

Συνεχίζεται το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton

Σχετικά Άρθρα
Το γεγονός ότι η πρώτη φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε μετά τη χειρουργική επέμβαση- είχε υποστεί... επεξεργασία, παραδέχθηκε η Kate Middleton, μετά το σάλο που προκλήθηκε.
Ειδικότερα, η πριγκίπισσα Kate ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο, και για την οποία πολλοί υποστήριζαν ότι έχει υποστεί επεξεργασία, ενώ τα διεθνή πρακτορεία το ένα μετά το άλλο άρχισαν να την αποσύρουν.
Η πριγκίπισσα με ανακοίνωσή της στο Instagram της βασιλικής οικογένειας απολογείται δηλώνοντας ότι πράγματι η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε από το παλάτι έχει υποστεί επεξεργασία καθώς συνηθίζει περιστασιακά να πειραματίζεται με τις φωτογραφίες της.
Η εικόνα, την οποία τράβηξε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ήταν η πρώτη φωτογραφία που βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.
asda
«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ.
Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες.
Ελπίζω όλοι όσοι γιόρταζαν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας.
C», υποστηρίζει στη δήλωση της, η Kate Middleton.

Το χρονικό

Όλα άρχισαν μετά την απόφαση μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων να αποσύρουν την πρώτη επίσημη φωτογραφία της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα της συζύγου του πρίγκιπα William με τα τρία παιδιά τους είναι «πειραγμένη».
«Έπειτα από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».
«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

reuters-kill-photo

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης