Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απρόσμενη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton λίγες ώρες αφού ζήτησε συγγνώμη για την «αλλοιωμένη» φωτογραφία

Απρόσμενη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton λίγες ώρες αφού ζήτησε συγγνώμη για την «αλλοιωμένη» φωτογραφία
Η πριγκίπισσα εθεάθη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο Γουίλιαμ λίγες ώρες αφότου ζήτησε συγγνώμη για την επεξεργασία μιας οικογενειακής φωτογραφίας
Απρόσμενη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton λίγες ώρες αφού ζήτησε συγγνώμη για την «αλλοιωμένη» φωτογραφία.
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε αναχωρώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς μετέβαινε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.


Η πριγκίπισσα εθεάθη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο Γουίλιαμ λίγες ώρες αφότου ζήτησε συγγνώμη για την επεξεργασία μιας οικογενειακής φωτογραφίας που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την γιορτή της Μητέρας.
Δεν αναμένεται να παραστεί στη λειτουργία καθως παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που υποβλήθηκε σε μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο ωστε να αναρρώσει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage με τη οικογένεια της.
Η απροσδόκητη εμφάνισης έρχεται αφότου πέντε φωτογραφικά πρακτορεία Getty, Associated Press, LP, απέσυραν την φωτογραφία της μαζί με τα τρία παιδιά της λόγω ανησυχιών ότι έχει επεξεργαστεί ψηφιακά.
Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό του Kensington Royal, η πριγκίπισσα είπε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ.
«Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να πέρασαν μια χαρούμενη ημέρα στην γιορτή της Μητέρας για το Ηνωμένο Βασίλειο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης